You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Beddua
Allah razı olsun, amellerimizi kabul etsin. dininizi doğruca öğrenmek için uğraşın vesveseler şeytanın insana saldırma isteğinin göstergesidir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Vesvese yapiyosun kardesim.
Dogrusunu yalnizca Rabbim bilir.
Sen arayip hatani anladigini dile getirmissin.
Duani tovbeni et gerisini Yuce Rabbime havale et.
Kafanda evirip cevirmek kendini huzursuz etmekten baska bisey degil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kim olursa olsun, hangi görüşte, hangi düşüncede vs... insanlarla konuşurken ölçülü olmak gerekir...
biz bazen başkalarının, eksikleriyle, kusurlarıyla, hatalarıyla uğraşırızda dönüp bir kendimize bakmayız...
Yaptığın hareket herşeyden önce kul hakkına girmiş ( işletmek amaçlı da olsa arayıp rahatsız etmişsin çünkü )
O yüzden helallik almalısın ve özür dilemelisin.
Sonrasında onun kurtuluşu için dua etmelisin...
sonrasında kendin için dua edip tevbe etmelisin...
Hakkımı helal ettim dediyse sorun yok zaten ki, Allah böyle birşey vermesin başına demiş...
Allah günahlarımızı afetsin..
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bu olaydan 1 gün sonra bir daha aradım bu sefer dedimki kardeşim aramış özür dileriz beddua etmissiniz dedim geri alan adam ederim beteri olsun dedi sonra çok büyük beddua ne olur geri alın dedim ben aradım ama kendimin abisi gibi konuştum tamam geri aldım dedi sonra hakkını helal et dedim tamam dedi kapattı konunun ciddiyetinde değil zaten gördüğümüz gibi onlar (haberlerde vs.) bedduanın tam inceliğini derinliğini bilmeden önüne gelene savuruyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ya yemin ediyorum kafayı yicem din kardeşlerim ne olur yardımcı olun nasıl korunurum çocuğum öyle olursa ben yaşayamam bunlarla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Bi hata yapmissin ve hatanin farkindasin.
Dedigim gibi duani et Rabbime havala et.
Beddua iyi bisey degil.demekki
Canini yakmissiniz size beddua etmis.
Ama konusup halletmissiniz.burda ondan helallik alman onemli.
Kim olursa olsun bu onun kalbini kirip inciteceginiz anlamina gelmiyor.bu sebeple daha fazla bo konuya takilma.ve birdaha boyle hatalar yapmazsin insAllah kardesim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ya daha 15 yaşında lise 2 ye giden çocuklarız İnşALLAH ALLAH affeder ay şeytan da vesvese veriyordu ya kabul olursa diye bende namaza başladım vesvesesi gitti gün kılmadım yolculuktan dolayı direk hemen yine başladı Allah için dua edin bana kardeşlerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim vesvese yakayı bırakan bir iş değil, bazen şiddetleniyor. Allah yardımcın olsun.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.