You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Baykal Mezhebi Doğruluyor

Baykal Mezhebi Doğruluyor

Acemi Üye
RE: Baykal Mezhebi Doğruluyor
biz çomak sokarız onların çarklarına merak etmesinlergülücük afkuruyo duruyo ordan deniz baykal bi halt yapabıldıgımı var ya su 32.gün programını kacırdım bi kötü oldum bi fena oldum youtube a da vermemısler izleyemedim çok ezmişler bizimkileri orda o mehmet ali birand da az moskof diil ha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Baykal Mezhebi Doğruluyor
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslında adamı tebrikte etmek lazım... Konuyu bide detaylıca araştırmış!...

Dediği şey şu baş örtüsü islamiyette müslümanların önem gösterdiği kadar önemli bişey deiğil simgesel bi araç!...
Şunu demek bile küfür gibi sümme haşa!... Kuran da geçipte önemsiz olan hiç bir şey yoktur! hepsi gerçekleştirmemiz gereken hükümler... Bunu önemlisi önemsizi yoktur hepsi müslümanlar için önemli olmalı!...

ne araştırması öğrenmesi güzelim

kalkmış eften püften dem vuruo

yok büyük günahlar varmış da küçük günahlar varmış da başörtüsü büyük günahalrdan sayılmazmışta

büyük günahları tam öğrenmiş olsa

ewela faizin haram olduğunu öğrenmesi gerekir

bundna hisse kapmış olsa iş bankasını kapatması gerekir

hepsini geçtim büyük günah küçük günah diye ayrım yapıp amel edilmeyeceğini bilir

onu da geçtim ağzı şarap kokan cebi faiz dolu bu baykıl dan hiçbir dindarın fetva almaya ihityacı olmadığını bilir

onu da geçtim onun o gün öğrendikelrini herkesin yıııııııııııııııııııılllarrdır bildiklerini

buna rğamen böyel yapıyorlarsa benim bilmediğim ek birşeyler var diye düşünür

onu da geçtim

bunu da geçtim

velhasıl kelam hadsiz kişiye haddini bildirmeyi beceremeyen

yetkililere ondna çok kızdım...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.