You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bayanların pantolon giymesi dinimiz için günahmıdır???

bayanların pantolon giymesi dinimiz için günahmıdır???

Profesör
RE: bayanların pantolon giymesi dinimiz için günahmıdır???
tamam da her pantolonu giyicem diye bi kural yok. pantolon gibi artık erkeklerde 2 ayrı grup oldugülücük 1. benim gibi has erkeklerTongue 2. side fatih ürek modeli erkekler. pantolonlarınızı büyük bi zevkle giyerler sanırım rahatca hediye edebilirsinizgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o zaman o onları kadına benzemek noktasında sıkıntıya sokar bizi değil :sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
burdan ortaya çıkan sonuç şu ki; pantolon erkeklere has bir kıyafet değil gülücük (gerçi ben erkek pantolonu da giyerim ama bu noktayı es geçelim Tongue)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bana göre erkeklere has bi kıyafetgülücük aynı küpenin ve uzun saçın bayanlara ait olması gibigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.