You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bayan şoför andı

Profesör
Bayan şoför andı
- Kontağı çevirir çevirmez trafikte, kurt dalmış koyun sürüsü benzeri bir etki oluşturacağıma...
...
- Takip mesafesi kısaldıkça ön cama yapışacağıma, saç topuzum bozulmasın diye geri giderken bile mümkün mertebe kafayı döndürmeyeceğime...
...
- Tek başıma park etme durumunda, kırk ve üzeri manevra yapacağıma, en imkansız kombinasyonları deneyeceğime, yine de gerisi dışarıda, arka lastik kaldırımda tarzı modern yaklaşımlar sunacağıma...
...
- Belediye otobüsleri, dolmuşların arkasından gidip onların durduğu her durakta onlarla birlikte bekleyeceğime ve "Ayol bu trafik akmıyor" diye sızlanacağıma...
...
- Yokuşlarda aracı kaydıracağıma, ter ve göz yuvalarımı büyüterek daha da elimi ayağıma karıştıracağıma, nasıl olsa arkadan vuran 8'de 8 suçlu düşüncesiyle rahatlayacağıma, kalkarken stop etmesin diye köküne kadar gaza yüklenip pati yapacağıma...
...
- Kullanılan aracın zarar görmesi halinde eşe, babaya, polise "Napıyım yaaa, frene basamadım işte" diyeceğime, hatta "Benden kıymetli mi" tribiyle küseceğime and içerim...

alıntı
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Bayan şoför andı
:D
" Ölümü Özlemeyen Aşkı Anlayamazz"

İçim acıyor herkese ve her şeye.. Faniliğimiz, zayıflığımız, zaaflarımız insan olmanın, insan olamamanın ağırlığı ciğerlerime doluyor, nefes alamıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Bayan şoför andı
Bende :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.