You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

başörtüsü sorununa cevap İSMET ÖZEL

((Meksikalı))
Türban sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda başını örten kızların kabahatli olduğunu
düşünüyorum. Ve daha çok ailelerinin... Onlar
başörtüsü konusunda samimiyseler başörtülü okumanın
imkânsız olduğu yerden uzak durabilirlerdi.
Ne
açılacaklar
ne de tahsili terk edecekler.
Kim insanların kendilerini yetiştirmesine engel olmuş?
Eğer hakikaten ilimse derdiniz niçin siz diploma
peşindesiniz?
O zaman başörtüsü yasağı diye bir şey olmaz.
Bu kızları üniversiteye almak için onlar,hevesle beklerler. Onları kaybetmek istemezler.
Başı açık fotoğraf istendiği için diplomasını almamış
insanlar tanıyorum. Ama bakınız ne duruma geldik.
Bu kızlar, ağırlıklarını hissettirselerdi başörtüsü
sorunu diye bir şey olmazdı. Ama tam tersine bunlar
salya sümük "Ne olur bizi okula alın" diyorlar. Hatta
şöyle diyorlardı: "Ben üçüncü sınıfa gelmişim bırakın
mezun olayım." Yani derdi mezun olmak...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-01-2009, Saat:07:20 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
Forumcu
Cvp: RE: İsmet Özel'in başörtüsü sorununa cevabı
ELİFLAMRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alkışSmilealkışSmile

s.a
hakkı da söylemenin bir yöntemi var kardeşim biliyosundur .
ALLAH Resulü (s.a.s) tebliğe neden mus'hab bin umeyr i yolladı ben ce bir daha düşünelim inşallah .bende böyle düşünmeme rağmen bana bile itici gelen bir yazı .ki bu konuyla muhatab olan kardeşlerimizin hiç mi hiç ilgisini cekmez derim ben .imlaban
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
Cvp: RE: İsmet Özel'in başörtüsü sorununa cevabı
ebu_turab Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ELİFLAMRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alkışSmilealkışSmile

s.a
hakkı da söylemenin bir yöntemi var kardeşim biliyosundur .
ALLAH Resulü (s.a.s) tebliğe neden mus'hab bin umeyr i yolladı ben ce bir daha düşünelim inşallah .bende böyle düşünmeme rağmen bana bile itici gelen bir yazı .ki bu konuyla muhatab olan kardeşlerimizin hiç mi hiç ilgisini cekmez derim ben .imlaban

sence biz bu konuda senin söylediğin kısmı çoktan aşmış olmamız gerekmiyormu başörtüsü konusunda ciddiyet göstermememiz sana sokaklarda görünmüyormu sence fazla yumuşak davranılmıyormu tebliğ diyorsun neyin tebliğinden bahsediyorsun başörtüsü tebliği olurmu hala insanlara başörtüsünü tebliğ mi edicez bu forumda burası ihl forum yazar a katılıyorum çok açık ve net bi cevap olmuş alınıcak bi durum yok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: başörtüsü sorununa cevap İSMET ÖZEL
ancak bu kadar güzel anlatılırdı

tebrik ederim ismet özel'i

başörtülüler hiç bir zaman bilik içinde olmadı

biri açmamak için mücadele verirken öteki diploma için açmak lzım dedi.gelecek dedi.!!!

sonuçta sen müslümansında açan gavurmu durumuna geldi.
Allahın emri hafife alındı birlik bölündü ve biz bu duruma geldik üzgün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: başörtüsü sorununa cevap İSMET ÖZEL
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ancak bu kadar güzel anlatılırdı

tebrik ederim ismet özel'i

başörtülüler hiç bir zaman bilik içinde olmadı

biri açmamak için mücadele verirken öteki diploma için açmak lzım dedi.gelecek dedi.!!!

sonuçta sen müslümansında açan gavurmu durumuna geldi.
Allahın emri hafife alındı birlik bölündü ve biz bu duruma geldik üzgün

subhanallah kardeşim sabır ve DUA ..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
zamanında üniversite kapılarını adam akıllı zorlamadığımızdan mütevellit tüm bu yaşananlar pasif müslümanların ezik müslümanların son durumu başımız sıkışınca fellik fellik bayan doktor ararız! asıl mesele her alanda mücadele vermektir islam dini sosyaldir bazı densizlerin dediği gibi asosyal değildir bizi sosyal alandan tecrit etmek isteyenlerin uydurduğu bazı cahil cabarlarında buna uyduğu bi dünya işte..
ismet özel'e gelince o bu dünyalı değil..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-01-2009, Saat:01:20 PM, Düzenleyen: Emekli Üye.
Üye
Cvp: RE: başörtüsü sorununa cevap İSMET ÖZEL
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zamanında üniversite kapılarını adam akıllı zorlamadığımızdan mütevellit tüm bu yaşananlar pasif müslümanların ezik müslümanların son durumu başımız sıkışınca fellik fellik bayan doktor ararız! asıl mesele her alanda mücadele vermektir islam dini sosyaldir bazı densizlerin dediği gibi asosyal değildir bizi sosyal alandan tecrit etmek isteyenlerin uydurduğu bazı cahil cabarlarında buna uyduğu bi dünya işte..
ismet özel'e gelince o bu dünyalı değil..gülücük

kardeşim benim eğer bahsttiğin din islam sa bir kadının o kadar erkeğin için de ne işi olur .ne sosyalliğin den bahsediyosun anlamadım müslümanın sosyalliğinide anti sosyalliğinide islam belirler bu da kur'an da ve hadislerde gayet net belirtilmiş tir ..
Ha bu arada biz kimse ye okumayın doktor olmayın demiyoruz ama islamdan taviz vererek yapıcak san .zaten bu gün git sor çoğu müslümanım der doktorların .....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kişisel münakaşaya girmeyeceğim nedemek istediğim gayet açık ve net müslüman genç ister erkek olsun ister bayan okumalıdır çalışma hususuna gelince ben taraftar değilim zaten bayanların çalışmasına benim derdim müslüman kendini geliştirmeli aktif olmalı her alanda ki meydanı islam düşmanlarına bırakmamalı!bilmem anlatabildinmi?gayri islami bi açıklama yaptığımı sanmıyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.