You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başörtüsü Anketi(önemli)

Başörtüsü Anketi(önemli)

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Başörtüsü Anketi(önemli)
allah razı olsun kardeşim sayende oy verdik daha doğrusu verdim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
teşekkürler bende katıldım
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: Başörtüsü Anketi(önemli)
GRİPAL ENFEKSİYON KARDEŞ SEN GÖRÜNMEZ YAZI TİPİNİ KULLANIYOSUN HERALDEgülücükTongue

SAĞOLASIN KURTULUŞ KARDEŞ KULLANDIK OYUMUZU...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
görünmez yazı tipi nasıl oluyo kız Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bu anketlerin hiç bi faydası olduğunu sanmıyorum ama anketi doldurdum...
Çok anket doldurduk böyle çok eylem yaptık hala durumda değişme yok hatta belkide sırf bu yasak için belkide türki yenin yarısı şu anki hükümete oy verdi... Ama sonuç! elde var 0... Ayrıca anketin ismide Türban anketi! varmı böyle bişey ya!
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: Başörtüsü Anketi(önemli)
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görünmez yazı tipi nasıl oluyo kız Smile

NE BİLİM. VALLA ONU GRİPALE SORSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
din düşmanı çok bu ülkeye iç savaş lazım diyorumgülücükama akşam haberlerde duydum öyle akp ile mhp anlaşmış sanırım üni. ler için sorun çözülcek büyük ihtimalle
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Sade üni lerde yasak kalksa ne olur? Üni ye gidene kadar bu sistemle adam dinden çıkar be!... Lisede açık okut okut gençlere gereksiz bişey olduğunu aşıla üni ye gelince de istersen kapata bilirsin... Varmı böyle bişey ya! Önce hele bi imam hatiplerin kat sayı sonunuda kaldırsınlar! İşte o zaman bu ülkenin kurtulacağına inanırım ben!...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.