You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başörtülü öğrenciye hakarete ceza geldi

Göğe Bakma Durağı.
[Resim: 945151_534854193247326_1616282840_n.jpg]
Manisa Murat Germen İlköğretim Okulu'nda geçtiğimiz yıl karne almaya giden başörtülü öğrenciye hakaret ettiği iddia edilen üç öğretmene mahkeme tarafından 860'ar lira para cezası verildi.

14 Haziran 2013 Cuma - 11:33

2011-2012 eğitim öğretim yılında yaşanan olayda, iddialara göre, İlköğretim 8. sınıf öğrencisi olan Z. Şafak, karne almak için gittiği okulda öğretmenleri Ferhan D., Nilüfer S. ve Okul Müdür Yardımcısı Zafer Ş.'nin ağır hakaretlerle okuldan kovulduğunu açıklamıştı.
Karara itiraz bile etmediler.

Star'da yer alan habere göre; Baba Mehmet Şafak, öğretmenler hakkında dava açtı. Manisa 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen ve yaklaşık 1 yıl süren dava sonuçlandı. Mahkeme öğretmenler Nilüfer S., Ferhan D. ve Zafer Ş.'ye 860'ar lira para cezası verdi. Mahkemenin verdiği karara temyiz süreci boyunca 3 öğretmenin de itiraz etmemesi dikkat çekici bulundu. Baba Mehmet Şafak “Mahkeme kararı bizi bir nebze teselli etmiştir” dedi.

MEB ‘kınama' cezası verdi

Manisa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, öğretmenler hakkında müfettişlerin inceleme yaptığını ve öğretmenlere kınama cezası verdiklerini söyledi. Altınsoy, “Ancak şikayetçi velimiz bu durumu adli mercilerden de takip ettiğini bunu da bir yıl süren dava sonucunda sanık öğretmenlerimiz ve diğer idareci arkadaşlarımızın kusurlu oldukları görüldü” dedi.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Başörtülü öğrenciye hakarete ceza geldi
21. yüzyılda hala insanların dış görünüşü , giydiği kıyafetle , başörtüsüyle , saçı , sakalı , şapkasıyla insanları bu durumlara düşürüyorlar , bırakın herkes istediğini giysin , istediği gibi yaşasın , davayı kazanmış o ayrı mesele fakat hala bu tür şeylerin yaşanıyor bide mahkemelere düşüyor olması devlet ve halk adına utanç verici bişey , bırakın isteyen istediğini giysin , lafım hem bunları yasaklayanlara hemde müslümanım deyip milletin saçına , sakalına , şapkasına , kıyafetine karışanlara , iki kesimde aslında aşırı tutum sergiliyor , orta yolda olanlar ise ikisinin arasında eziliyor .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-06-2013, Saat:09:59 PM, Düzenleyen: e2828.
Profesör
beter olsunlar Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kâfirler/ müsrikler artik Islam'a tahammül edemiyorlar. Geçtigimiz günlerde Fransa'da basörtülü kadinlara zulüm dalgasi basladi. Ayni sehirde, üç ayri kadin'in basörtüsü çikarilip saçlari kesildi ve tekme tokat dövüldüler. Onlardan biri ise hamileydi. Rabbim bunlari yapanlari kahretsin. Bize ise hidayet versin. Artik mü'minlerin kenetlenme zamani geldi. Fakat bizler uyusuk bir sekilde bilgisayarlarimizin arkasinda mücahid görüntüsü vermeyi tercih ediyoruz...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.