You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başkasının sözleri

Başkasının sözleri

Acemi Üye
Başkasının sözleri
Merhaba arkadaşlar ben facebook da gezinirken 15-16 yaşlarında garip yazılan isimlerin olduğu sayfaların nerdeyse çoğunu beğenmiştim(mesela tarkanı tarkun gibi yazıp onun karikatür tipi fotoğrafını çiziyorlar) gezinirken gördüm o zamanlar Gad diye yabancıların tanrıyı resmederler ya o sayfayı da beğenmişim hiç hatırlamıyorum o sayfada ALLAH ile haşa dalga geçmek amacım hiçbir zaman olmadı ama beğenmişim işte o sayfada yazılanları anlatmadım söylemedim elfazı küfüre götürmedi ağzımdan o sayfanın işlerine de yapmadım yeni gördüm beğenide kaldıgını hemen vazgeçip tövbe ettim şimdi tekfir etmek kafir demek çok zor birşey kabul belki ama başka sayfa da yapılan bana ait olmasa da o sayfayı beğenmem beni kafir etmiş midir? vesvese sorularından canınızı çok sıktım k.bakmayın bu vesvese ile alakalı değil k.bakmayın çok zor dönemlerden geçiyorum her soruma da cevap verdiniz çok teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-09-2015, Saat:07:46 PM, Düzenleyen: Eddraziel32.
Yönetici
RE: Başkasının sözleri
Bilinçli yapmadığından bişe olmaz.

Bir de her zaman tevbe edebilirsin. Günah işlemediğin halde yine de tevbe edebilirsin.

Mesela bilerek yada bilmeyerek işlediğim günahlardan af diliyorum şeklinde.

Doktor meselesini ne yaptın gittin mi?

Kimse sorularından rahatsız olmaz sen istediğin zaman ahlaki kurallar çerçevesinde istediğin soruyu sorabilirsin. Hiç çekinme.gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
abi sana çok teşekkür ederim gerçekten bana ne kadar yardımın dokundu bir bilsen doktora gitsem antidepresan verecek büyük ihtimal o da bende uyku sorunu el titremesi gibi problem yapıyor o yüzden daha gitmedim bide o zaman bilinçli mi beğendim hatırlamıyorum beğenmişim kalmış öyle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Neyse sen tevbeni et o sorun olmaktan çıksın. Peygamberimiz günde onlarca defa tevbe ediyormuş, biz de her zaman tevbe etmeliyiz.

Eğer bulabilirsen Müslüman bir doktora git.

Arkadaşlar forumda doktor tavsiyesinde bulunabilecek kimse var mı?

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ona göre bir doktor tavsiyesi gelsin.

Selametle.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.