You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Basinizdan gecen komik olaylari paylasirmisiniz ?

Forumcu
ilk ben basliyim...

sene 2006´lar hastahanede ameliyet olmak icin yatmistim, neyse Narkozu fazla verdikleri icin 24 saat uyandiramamislar. Sabah oldu yogun bakim odasindayim, saga dönüyorum agri sizi falan yok, ellerimle vucudumu kontrol ediyorum kesik yok :D o ara doktor geldi, günaydin diyor, önce cevap vermedim, saate baktim, aksam zannetim, ne günaydini iyi aksamlar diye cevap verince, doktor cihazlara bakti :D sonra sesini cikarmadan cikti yogun bakim bölümünden, arkadan hemsire geldi, bugün günlerden ne diye sordum ? megerse birgündür ordaymisim, sonrada suan aksam mi, sabah mi diye sordum gülücük herneyse bana Kahve getirmesini rica ettim, kaveyi getirdi, getirdi ama birde doktor size simdilik kahveyi yasakladi demez mi ? Neyse dedim madem getirdin birak iciyim, ne sen gördün ne ben ictim dedim :D

iki gün hastahanede yattim, yogun bakim bölümünden tutun normal bölüme kadar herkes benden cok cekti :D

Normal bölüme doktor geldi, önce baktim doktora, Eleman nerelisin dedim, türk zannetim :D, ben türk degilim ama az anliyorum, Yunanim dedi, birde türkce komsu komsu diye ekledi. Merak ettim acaba Baban türk mü dedim, yok niye sordun dediginde bize cok benziyorsun dedim, iki ülke insani birbirine benziyor aslinda diyerek güldü gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Basinizdan gecen komik olaylari paylasirmisiniz ?
arkadaşlar bi yazsında sonrada 2 4 lükte biz yazarız inşallah ben biraz gülmeyi güldürmeyi sevdiğim için hayatımda enteresan traji komik olaylar çok gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
RE: Basinizdan gecen komik olaylari paylasirmisiniz ?
vay bee almanyada bile izleniyoruz desene :D

valla benim başımdan geçen komik olay genelde düşmek oluyor :D en son işe giderken düşmüştüm daha doğrusu kaldırıma uçmuştum sonra kalkıp fena halde gülmüştüm sonra da Allaha etrafta mobese kamerası ve ona benzer bişey olmadığı için şükretmiştim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.