You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: başbakanımız
tam tersine kuyruklarına basıldığı için bu kadar bağırıyorlar kardeşim

onların istediği şeyler olmadığı için tekrar şiddeti tekrarı savaşı istiyorlar

şuna emin ol ki bu hükümet bu olayı çözecek ve kendisinin özgürlük savunucusu olarak tanıtanların gerçek yüzünü gösterecek tüm Türkiyeye İNŞAALLAH

çocukları kaçırılan anneler bunun ilk örneğiydi

bu sorunun çözümü için birşeyler yapılmış olmasaydı hiçbir anne oğlumu geri verin diye dağlara seslenemezdi

bunları görmemiz lazım
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-06-2014, Saat:10:13 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Cezalı Üye
ben anlayamadım dediklerinizi.şimdi zor durumda olan insanlar var.savaş dibimizde.bizim yardıma gitmemiz gerekmiyor mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Suriyeye zaten en cok yardim yapan ulkeyiz il il yardim gonderiliyor ki kaldiki kiymeti bilinse..
Turkiyenin yaptigi iyilik kotu yonde kullaniliyor
Suan istanbuldan bahsediyorum ulkedeki savastan kacan genc kizlar susleniyor pusleniyor bizim evli turk erkeklerini ayartiyolarlar hatta orneklerini kac kere duydum cevremde..
Savas biticek orda asil muslumanlar can vericek suan turkiyeye gelenler gidip hazira konucaklar..
Bizimde ulkemizde zulumler oldu ermenisi ingilizi fransizi.. Hepsi yurdu isgal etmeye calisti ama turk milleti hicbiryere gitmedi yaslisindan gencine herkes birlik oldu..
Allah yardimcilari olsun orada esada direnenlern..
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-06-2014, Saat:11:20 PM, Düzenleyen: _ELisa_.
Cezalı Üye
günümüz itibariyle ortalama 45 milyon kişinin tutmadığı ve güvenmediği bir adam olduğu biliniyor .

hıı siz demeden ben söyleyim , günümüz itibariyle ortalama 35 milyon kişininde tuttuğu birisi .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-06-2014, Saat:11:12 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
recep tayyip erdoğan iyi birisi bence de ama ben suriye ve mısır ile az ilgilendiğini düşünüyorum.mecliste suriye ile savaş için oylama yapılabilir bence.başbakan sonuçta.gücü az değil.halk oylaması yapılsın savaş için.siz daha önce insanın amacının Allah'a kulluk etmek olduğunu söylediniz.yani biz Allah'ın dediklerini yapmalıyız.benim dini bilgim fazla değil ama bizim savaşmamız gerektiğini düşünüyorum.en azından oylama yapılsın.oylama olmadığı için ben başbakanımızın kötü olduğunu, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyerek iyi şeyler yaptığını düşünmeye başladım.

mesela osmanlı, beni ahmer devletinin yıkılmasından sonra çok zor duruma düşen halkı kurtarmak istemiş ama cem sultan olayı yüzünden yardım edememiş.daha sonra II.bayezid buradaki müslümanları ve yahudileri kurtarmış.

osmanlı istanbuldan ispanya ya asker gönderebiliyor biz dibimizdeki suriye ye asker göndermek için oylama bile yapmıyoruz.türkiye de milyonlarca müslüman var.istesek rahatlıkla durdururuz zulümü.ben yanlış mı düşünüyorum?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
suriyede zulmün çoğalmasının bir nedenide bence erdoğanın suriye devletine karşı bir ton laf edip sadece lafta kalması , bağırıp çağırıp tehdidler savurma neye yarıyor , daha çok suriye devlet başkasını esadı kötüleştiriyor bence , çünkü bağırıyor çağırıyor erdoğan ama boş sözler çoğu , faaliyet yok yani ;

faaliyetin yanında türkiyenin savaşacak gücüde yok , ekonomik olarak sıkıntıda son zamanlarda , içte pkk var , kendi askerine bile ortalama aylık 20 tl maaş veren bir devlet türkiye , düşünsenize 100 tl bile değil , 50 bile değil , 20 tl :D amerikan devletinin askerine verdiği maaşa bakın bide binlerce dolar ; yav insan 100 tl verir :D sigortası bile yok zorunlu askerlerin türkiyede , hatta kendi para ödüyor cepten bide gülücük askerlere bakıyorum türkiyenin , iskelet gibi zayıf zayıf , sanki fakir fukara zorla toplamış askerlik yaptırıyor gibi , zenginler tabi yine askerlik yapmıyor türkiyede , kast sistemi işliyor .

yani diyeceğim türkiye güçlü bir ülkede değil ; hem asker olarak , hem ekonomik hemde gelişmiş silah olarak batıdan çok gerilerde , tabi milletin örtüsüyle , saçıyla uğraşmaktan , diliyle , ırkıyla uğraşmaktan bi türlü düzlüğe çıkamadı . fakat amerikaya bakın bide , isteyen istediği gibi örtüyle , kıyafetle geziyor , istediği gibi saçlar yapılıyor , diller konuşuluyor , öğreniliyor , kültürler kaynaşmış , özgürce yaşıyor .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2014, Saat:01:46 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.