You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bar ya da birahane gibi ortamda çalışmak günah mı ?

bar ya da birahane gibi ortamda çalışmak günah mı ?

.
RE: bar ya da birahane gibi ortamda çalışmak günah mı ?
Sedatsedat ilerde bir kamu kurumunda çalışırsan eğer, tükürdüğünü yaladın demektir..çalışırsan çelişirsin artık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-05-2014, Saat:08:05 PM, Düzenleyen: Mihman.
.
Bende senin yazdığın son yorumuna istinaden yazmıştım zaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-05-2014, Saat:08:16 PM, Düzenleyen: Mihman.
Cezalı Üye
hanzala ;

sen içki içilen yerde çalışılmaz dedin ve bunada hadis v.s. yazdın

bende diyorumki devlet içkiden vergi alıyor , genel evden vergi alıyor , faizle dönüyor bütün işleri , sigortası v.s. verdiği maaşlar , faizden geçiyor , içki , kumar , genel ev , faiz gibi islamda yasak işlerden para kazanan devletten maaş almak , devlet işinde çalışmak ve sigorta yapmak , senin içki içilen yerde çalışılır ve maaş alınırmı sorusuna verdiğin cevaba göre bu nedir dedim , cevap vermeyebilirsin sana kalmış , fakat diğer arkadaşa verdiğin cevabı devlete gelince vermemen ilginç , manidar , bu yüzden samimi değilsin .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-05-2014, Saat:08:38 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Üye
sen ne değişik bi kardeşsin ya bunların fıkıh boyutu farklı bilmiyorum diyorum samimiyetle ne alakası var barda çalışmassın başka yerde çalışırsın şimdi ben devletmi değiştiriyim o mu daha zor iş değiştirmek mi devlete gelince cevabı vermiyorum çünkü olayın boyutu farklı ve büyük buda benim boyumu aşar diyorum ilmin varsa paylaş bizde bilelim öğrenelim senden
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
fıkıh boyutu büyük devlete gelince değişiyormu ? küçüğü ez büyüğe boyun eğmi diyor fıkıh ? kısaca devlet büyük ve büyükten korkarım diyorsun gibi sanki .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-05-2014, Saat:10:10 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Acemi Üye
s.a.bar vs. ile ilgili yorumlara katılıyorum.arkadaşım kendisine başka iş ararsa iyi olur...
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
Allah’ın ancak tek ilâh olduğunu bilsinler
ve akıl sahipleri düşünüp öğüt alsınlar diye
insanlara bir bildiridir.
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sedat kabus gibisin resmen yaa
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.