You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bana İnandığın Allah'ı Anlat...

Forumcu
Merhaba ArkadaşlarAskim

Elhamdülillah müslümanız ve dolayısıyla Allah'a imanımız tam...
ama nasıl inanıyoruz ?
Yüce yaratıcıyı nasıl ve ne kadar tanıyoruz ?

Yüce Allahın birçok sıfatı var...
Gelin Bir cümlede Allah deyince aklımıza ilk ne geldiğini, O' nun hangi güzel sıfatının geldiğini paylaşalımyes

Size inanmayan bir insan gelse bana Allah'ı anlat ki onu seveyim varlığına inanayım dese ona ne derdiniz??
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-07-2014, Saat:05:02 AM, Düzenleyen: Eutopia.
Çalıkuşu
RE: Bana İnandığın Allah'ı Anlat...
Allah ziyadesiyle Merhametli ve Adil'dir.. ( ana baslikgülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Evetgülücük. Sizin?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Niye olmasin dunyada da olur insallahgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bana şahdamarımdan daha yakın olan, beni önemseyen -ki her zaman O'na ulaşabiliyorum, içinde bulunduğum durumu ona arz edebiliyorum, bunun için zaman yada mekan sınırlaması yok, dilediğimiz her şeyi ve her şeyi O'ndan isteyebiliyoruz gülücük Defalarca kez isteyebiliyoruz, ısrarla isteyebiliyoruz , çünkü bize "benden isteyin" deniliyor...Başka kim, hangi güç bize bu rahatlığı sunabilir...Hata yaptığımda hemen cezalandırmayan, mühlet veren...Hatta yaramaz bir çocuk gibi tekrar tekrar aynı hatayı yaptığımızda dahi bize bu hatadan dönmemiz için zaman tanımaya devam eden..Ve en etkili "şikayet mercii"..Biliyoruzki nihayetinde en adil yargılamayı O yapacak...Yaratıcım O'dur ve beni en şerefli varlık "insan" olarak yarattı..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-07-2014, Saat:08:29 AM, Düzenleyen: Mihman.
-İKRA-
Eşsiz ve benzersiz, noksan sıfatlardan beri olan,her şeyi gören ve bilen,en güzel isim ve sıfatların sahibi, hangimizin daha iyi iş yapacağını denemek için hayatı ve ölümü yaratan, azabıyla korkutan ama sonsuz şefkat ve merhametiyle müjdeleyen, varlığı her şeyi kuşatmış olan ve en çok sevilmeye ve övülmeye layık olan yücelerden yüce yaratıcımız.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
En adil en merhametli en esirgeyen en koruyan en sevgili. .
En en en
Bitmez ki bu enler.

Onu layıkıyla tanıyıp layık bir kul olmayı nasip etsin mevlam
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.