You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Balık Sağlığı ve hastalıkları

Balık Sağlığı ve hastalıkları

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: Balık Sağlığı ve hastalıkları
akvaryumda niye ölsünlerki Saskin bişeyini eksik yapıyorsunuz demek yada balıgın cınsı ölmeye müsait :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
valla balıklar abimin eksikse o yapıodur geçenkiler yemden ölmüşler şimdikiler nie öldü bilmiomgülücük ya bazıları baya yaşadılarda bzıları hemen öldüler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
hmmm basın sagolsun evlat acısı zor Big Grin ama yınede balık beslemek muhtesemmm gülücük
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu zamana kadar eve aldığım ne kadar balık varsa uzun yaşamadı çok şefkat gösterdiğimden mütevellit devamlı ilgi gösterdim 15'e yakın balık akvaryumun içinde sırayla öldü suyunu değiştirmiştim oksijen bolluğundan hepsi serildi en uzun yaşadığını söyledikleri beta balığı dahi haftasına öldü çok seviyorum akvaryumu ve balıkları ama ölüyorlar yanlış giden birşey var ama ne bulamadım..:fFBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
piskolojiktir belki Big Grin balıkların zihinsel olarak öldüren bişey var demek Big Grin

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.