You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bakmak ve görmek:)

...DeRsAaDeT...
bakmak ve görmek:)
Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yeyip eğlendikten sonra uykuya dalarlar.

Bir kaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını kaldırır. Adam uyku sersemidir güzel bir rüyadan uyandırıldığı için biraz sinirlidir.

Ne oldu, ne istiyorsun!

Kadın:
"Yukarıya bak bana ne gördüğünü söyle" der.

Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:

"Bunun için mi uyandırdın beni? Baktım işte bir sürü yıldız görüyorum, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız."

Karısı tekrar sorar:
"Peki bu sana neyi gösteriyor"

Artık uykusu iyice kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir.

"Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimi. Felsefi olarak evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısında önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarsak saatin 3 olduğunu, Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum. Niye sorudun bunu bana? Sana neyi gösteriyor ?

"ÇADIRIMIZI ÇALMIŞLAR"
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: bakmak ve görmek:)
kahkahakahkahakahkahakahkahakahkaha
Ay uyku hali adamcagız farkedememişifadehalayhalay
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahkahakahkahakahkahakahkahakahkaha
Ay uyku hali adamcagız farkedememişifadehalayhalay
yav farketmez olur mu baksana adam döktürmüşkahkaha kadin işi yokuşa sürmüş bastan söylese yakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
halay
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.