You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BAKARMISINIZ DOSTLAR

BAKARMISINIZ DOSTLAR

Yeni Üye
BAKARMISINIZ DOSTLAR
Selamün aleykum dostlar foruma yeni kayıt oldum öncellikle konuyu yanlış yere açdıysam özür dilerim şimdi ben bir tane online oyun oynuyorum oynadıgım oyunda adamın biri ALLAHA peygamberimizi dinimize küfürler felan ediyordu adamla tartışdık ben cin ve şeytanın kötülüklerden korunmak için duayı yazıyordum adama yarım kaldı ve o sırada vücutum her tarafında belli bölgelerinde çok garip bir kasınma başladı 5dk felan devam etti cin ve şeytandan korunmak için o duayı okudum ondan sonra fatihayı okudum şimdi kaşındı bitti bunun hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: BAKARMISINIZ DOSTLAR
aleykum selam, cinler haktır kardeş ki bazı insanlara da rahatsızlıklar verebilmektedirler. ve hatta dünyada müslümanların yaşadığı bazı yerlerde cin hastaneleri bile bulunur ki internette rastlamış olabilirsiniz. kafir olan cinler artık kuyruk acısından mıdır nedir müslümanlara zarar vermekten hoşnut olurlar fakat kuran sesini pek sevmezler ki zaten rasulullah(sallallahu aleyhi ve sellem) in de tavsiyesi cinlerden korunmak için felak-nas surelerini okumaktır.(bu surelerde "Allaha sığınma" lafzı çokça kez geçer, cinlerden vesvese verenlerden vb...)
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: BAKARMISINIZ DOSTLAR
teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için dedigim dua cin ve şeytanlardan korunmak için okunan bir dua şu an aklıma gelmiyor o an çok garip oldum her tarafında kaşındı ondan sonra korkudan olmalı ısınmaya başladım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.