Babamın yaptığım hatalar yüzünden bana haddinden fazla bağırmasınin dinen doğrum
Öncelikle selamun aleykum arkadaşlar.Adım ensar.Konuya geçem.Sürekli yaptığım hatalar yüzünden babam beni azarlıyor bana bağırıyor çağırıyor.Hatta bazı zamanlar dövüyor.Babam namazında niyazında birisi.Her vakit camii de namaz kılar.Sonra eve gelir ve niye camiiye gelmedin diye beni azarlar ağıza alınmıyacak hakaretlerde bulunur.Sonra sakin olduğu zamanlar derim bana ni bağırıyosun diye o da derki dinde baba çocuğu hata yaptığında ona bağırması gerekir diyor.Ben de hep sabretmeye çalışıyorum.Bir seferinde babam beni okula öğrenci belgesi çıkarmaya göndermişti bana da okulda bekle dedi fakat annem bekleme dediği için bende beklemedim.Sonra okula gelmiş beni arıyomuş telefinla benim telefon sessizde olduğu için duymadım.Sonra eve geldim babam evden aradı işte telefon da o kadar kötü bağırdı ki ben korkudan yere yığîlıcaktım.Dedi işte gerizekalı sana okulda bekle dedim seni geberticem seni öldürcem o telefonu parçalıycam falan dedi çabuk belgeyi getir dedi bana.Ben de getirdim.Sonra yine aynı şekilde dışarda da azarladı.Nerdeyse vuracaktı millet zor ayırdı babamı benden.Ağlayarak eve gittim.Beni evde annem teselli etti canım anneciğim bana hiç kıyamaz benle birlikte kendisi de ağlayıraverdi

.Neyse arkadaşlar hep sabrettim sabrettim artık sabredemiycem.Sizce napmalıyım içimden hep bir ses geliyor diyor ki boşver babanı sen de ona karşı cık diyor.acaba bu ses vesvese veren şeytanın sesi midir?Dinen babamın bana bağırması gerçekten doğru mudur ? Lütfen cevaplayınarkadaşlar.