You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Azrail(a.s.)üzüldüğü ve sevindiği an ..

Forumcu
[b]Cenab-ı Hak,Azrail Aleyhisselama;-”Ya Azrail!.Bir kimsenin ruhunu alırken hiç üzüldüğün oldumu?diye sordu.O: -” Ya Rabbi herşey Sana malum…Yalnız bir kulunun ruhunu alırken çok üzüldüm.Oda bir gemi dalgalar arasında parçalanıp batmıştı.Fakat o gemide kundakta bir bebek vardı.Anasının ölümü emrolunmuştu,bebeğin annesinin

ruhunu alırken çok üzüldüm.Sonra o bebek bir tahta parçasınnı üzerinde karaya çıkarak kurtuldu ve öksüz kaldı, dedi. Bu sefer Hak Teala:”Sevinerek ruhunu aldığın bir kimse hatırlıyor musun?diye sual ettiğinde Azrail(Aleyhisselam) -Evet Ya Rab!Zalim bir hükümdar vardı.Halk ondan bizar kalmıştı.İşte o zalim sultanın ruhunu kabzederken de sevindim, dedi. Allah(celle celalühu):-”Kim olduğunu hatırlıyor musun,o zalim padişahın? Azrail Aleyhisselam:-”Hayır hatırlamıyorum Ya Rab!deyince Cenab-ı Hak şöyle buyurdu”Hani o anasının canını üzülerek aldığın bebek varya,işte odur o zalim padişah!…![/
b]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Azrail(a.s.)üzüldüğü ve sevindiği an ..
Bunu duymuştum sağol paylaşımın için..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: Azrail(a.s.)üzüldüğü ve sevindiği an ..
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.