You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AZERİCE ETİ REKLEMI...

AZERİCE ETİ REKLEMI...

Acemi Üye
AZERİCE ETİ REKLEMI...
Bir sormacam var balalar
gaydi gaptır gaptır,çaya gazmaltaya gatar dimeli nidir nidir,miskimit denince ahla tmm şimdi gaptım hemen onun adı düşer eti eti etigülücük
HAYATTA EN ACI SEY BİR GÜN MERHABA DİYEN ELLERİN ELVEDA DİE AYRILMASIDIR..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: AZERİCE ETİ REKLEMI...
ne dediini anlamadım ama et reklamı heraldekahkaha

ben azerilerin en çok maç yorumlarına bayılıyorum. kaleciye kapıcı falan diolarkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: AZERİCE ETİ REKLEMI...
allah iyiliğini versin emi ne güldüm kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ay ben bunu et reklamı die okumuştum açlıktan heraldekahkahakahkahakahkahakahkaha meğersem eti reklamıymış başlıktada yazıo koskoca halbuki kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ben bunu et reklamı die okumuştum açlıktan heraldekahkahakahkahakahkahakahkaha meğersem eti reklamıymış başlıktada yazıo koskoca halbuki kahkahakahkahakahkaha

bu yazıdan daha komikti kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ben bunu et reklamı die okumuştum açlıktan heraldekahkahakahkahakahkahakahkaha meğersem eti reklamıymış başlıktada yazıo koskoca halbuki kahkahakahkahakahkaha

bende sana söleyecektim ama öle anlamamıssındır die düşündüm yanliş düşünmüsümkahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kendi salaklığıma mı yanayım gözlerim hafiften bozulmuş ona mı bilemedim kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendi salaklığıma mı yanayım gözlerim hafiften bozulmuş ona mı bilemedim kahkahakahkaha

yok canım estağfirullahkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.