You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ayşe Sucu Görevden Alındı.....

Forumcu

AYŞE SUCU GÖREVDEN ALINDI........

Diyanet Vakfı Kadın Faaliyetleri Merkezi Başkanı Ayşe Sucu’nun görevden alınması sonrası 24 KİŞİLİK yönetim kurulunu da istifA
etti.

Ayşe Sucu’nun, 14 yıl önce kurduğu TDV Kadın Faaliyetleri Merkezi Başkanlığı’ndan alınmasına gerekçe olarak “Vakıf içinde yeniden yapılanmaya gidilmesi” gösterildi. Ancak Sucu’nun görevden alınmasına ilişkin farklı iddialar da gündeme geldi.Bu iddiaların
en önemlisi Ayşe Sucunun başörtüsünü alnından saçları görünecek şekilde ''Butto modeli'' kullandığı,sıkmabaş tarzında başını örtmediği şeklindedir.

Bir diğer iddia ise “Sucu’nun kişiliğinin kurum kimliğinin önüne geçtiği”nin ifade edilmesidir.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in “bir kurumun bir kişinin ismiyle anılmasının kurum adına iyi olmayacağını” ifade ettiği öne sürüldü.

Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Vildan Karabulut, görevden alınan Ayşe Sucu başkanlığında yeni bir oluşum içinde olacaklarını söyledi. Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Vildan Karabulut yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Sucu'nun 25 Aralık'ta görevinden alındığını hatırlattı.

Sucu'nun Kadın Faaliyetleri Merkezi'nin temellerini attığını ve 12 bin üyesi ile Türkiye'nin en güçlü kadın kuruluşu haline getirdiğini söyleyen Karabulut, "Bu kurum, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ayşe Sucu Hanımefendi'ye hazır olarak verilmemiş, tam tersine bizzat Ayşe Sucu hanımefendi, bir projeyle vakfa gelmiş, teklifi üzerine vakıf; hiçbir üyesi hiçbir yapılanması olmayan bu yeni çalışmayı başlatmasını kendisinden istemiştir." dedi.

Bu durumda galiba söylenebilecek tek söz kalıyor....

YAZIKLAR OLSUN....DİRAYETSİZ YÖNETİCİLERE.....

Bir kez gönül yıktın ise , Bu kıldığın namaz değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-12-2010, Saat:04:28 PM, Düzenleyen: ORHAN22.
köyün delisi
RE: Ayşe Sucu Görevden Alındı.....
din işlerinde kadının ne işi var bu bir.. ikincisi din görüntüden ibaret değildir diye atlayan sazanlara: görüntü de dinin bir emridir ondan ibaret olmasa bile..
zaten buralara gelene kadar müslüman olduğunu iddia eden laik bir toplumun diyanet işleri cartı curtu.. heheheyyttt, ne yanından tutalım! kim ne hali varsa görsün bana ne..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Bir kez gönül yıktın ise , Bu kıldığın namaz değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Gördüm bugün haberlerde. O nasıl bir başörtü takış şeklidir ?? saçının yarısnı örtüyo yarısı açık...Bitek bunu söylüyorum.
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eğer bayanın amacı müslümanca yaşamak ve bunu insanlara anlatmaksa bunu makam mevkisi olmadan da yapabilir sanırım gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hımm, islamı bilmiyorum ya da müslüman değilim.. vay anasını be :D
sitede de dönem dönem türeyen mantarlardan birisin zaar.. muhatab olmayayım madem :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.