You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ayrılığın Günlüğü

Ayrılığın Günlüğü

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Ayrılığın Günlüğü
Belki bir reddediş lakin pişmanlıktan ayrı değil...

zorunluluk biraz, şartların değişmesi, kendi çıkarlarıma daha uygun görünmesi belki de, bazen de yeni ufuklara yelken açmak.

ama geçmiyor ki gülüm, özlemeden, sevmeden, pişman olmadan günler. her hatırasına her anına yüklenmiş umutların sönmüş olmasıyla belki de, ama yok etmeden yaşatmak ve büyütmek usanmadan...

haykırmak isyan etmek hayata , lakin sonra susmak, vazgeçmek... her kararımın sonuna kadar ardındayım diyerek pişmanlıktan kurtulmak, ölesiye kendini kandırmak. geri dönmek ya da başka yöne gitmek ne farkederdi, senin olmadığın yerlere, seni aramak için gittiğimi nereden bilirdim...

şimdi sen yoksun, olduğum yer, seni arındırmış, unutturmuş... tekrar yazmak istiyorum adını çiçeklere, ağaçlara, çocukların gülücüklerine lakin... ayrılık... ben , sensizlik ve de sonsuzluk yolcuğum....
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Ayrılığın Günlüğü
Ayrılık sızlatır insanın içini derinden ve gittiğin her yerde var işte bu melet: ((
Sağolasın çok güzel di...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Gözlerin Ayrılık Dedi.. Gözyaşların Yalan.!!
O güzel günler geldi geçti.. Sakın Ağlama Ardımdan..
Son defa, ama son defa diye diye içimden..
Kal demeni bekledim

=)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
saol kuzumm çokk güzeldii..

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.