You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..Edep Ya Hu..
..Ayet-ler..

Onlar gaybe inanırlar, namazı dosdoğru kılarlar, kendilerine rızık olarak verdiğimizden de Allah yolunda harcarlar.
Bakara Suresi 3. Ayet

Namazı kılın, zekatı verin. Rükû edenlerle birlikte siz de rükû edin.
Bakara Suresi 43. Ayet

Namazlara ve orta namaza devam edin. Allah’a gönülden boyun eğerek namaza durun.
Bakara Suresi 238. Ayet

O Halde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes.
Kevser Suresi 2. Ayet

Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.
Zâriyât Sûresi 56

Ben, onlardan bir rızık istemiyorum. Bana yedirmelerini de istemiyorum.
Zâriyât Sûresi57

Şüphesiz Allah rızık verendir, güçlüdür, çok kuvvetlidir.
Zâriyât Sûresi58

Şüphesiz zulmedenler için (önceki müşrik) arkadaşlarının azap payı gibi payları vardır. Artık azabımı acele istemesinler.
Zâriyât Sûresi 59

Uyarıldıkları günlerinden dolayı vay o inkar edenlerin haline!
Zâriyât Sûresi 60

Ey insanlar! Allah’ın size olan nimetini hatırlayın; Allah’tan başka size gökten ve yerden rızık verecek bir yaratıcı var mı? O’ndan başka tanrı yoktur. Nasıl oluyor da (tevhidden küfre) çevriliyorsunuz!
FÂTIR SURESİ 3 Ayet Meali

Ey insanlar! Allah’ın vâdi gerçektir, sakın dünya hayatı sizi aldatmasın ve o aldatıcı (şeytan) da Allah hakkında sizi kandırmasın!
FÂTIR SURESİ 5 Ayet Meali

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.