You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Avrupa İgmg milli görüş teşkilatına vicdani çağrı

Yeni Üye
Bir çocuk doğuştan şansız ve masum .Gayri meşru sonucu doğdu.Onun ne suçu var? Bu çocuk neden piç damgası yesin ki?Babasını gizlemek bu dakikadan sonra kime ne fayda var. Hem annesi , hem de babası eşlerini aldatarak çocuk doğdu. Annesi çocuğu önce kocasına, sonra da yeni sevgilisine çocuğu gibi gösterdi Kocası DNA sonucu kimliğinden attı .Çocuk ortada kaldı .Anne çocuğa yeni sevgilisini baba yapacak ama biyolojik baba isyan etti . Çocuğun onurunu düşünen yok.Çocuk 7 yaşına giriyor üstelik kız .Onun piç damgası yemesi kimsenin umrunda değil . Çocuğun dedesi igmg milli görüş Landshut bölge başkanı. Başkanın onuru çocuğun onurundan daha önemli .Çünkü dedesi millete İslam,din ahlak öğretiyor ama çocugun gayri meşru damgası önemli değil . Biyolojik baba diyor ki, çocuğun kanser riski var ve kontrol edilmeli. Ben biyolojik baba değilsem bana iftira davası açsınlar . Tam 3 yıldır Türkiye'de açtığı babalık davasına cevap verilmiyor. Şahsi hatalar ne İslami ne de milli görüşü bağlar . Ama çocuğun babası bütün igmg milli görüş teşkilatına yardım çağrısında bulunmuş. Bu mesele uzadıkça Erbakan hocanın davasına zarar veriyor. Ama kimsenin umrunda olmadı . Bakın çocuğun dedesi Landshut igmg milli görüş başkanı ve aktif görevli .Çocuğun annesi de görevli ve sponsor ve hatta canlı yayında cami için nasıl yardım topladığını , gece gündüz çalıştığını itiraf etti. Galiba en suçlusu çocuk ve gayrimeşru damgası yenmesi ve kurban edilmek isteniyor Ey Avrupa Milli Görüş teşkilatı , çocuğun kimlikte babasız kalması sizce caiz midir ? Müslüman olarak bu olaya neden tavsiyede bulunmuyorsunuz ? Bu meseleyi Almanya'da Hristiyanlar mi çözsün? Bana, gayrimeşru dahi olsa neden çocuğundan vazgeçsin? Bir babanın çocuğunu sahiplenmesi suç mu ? Baba diyor ki ,ismini saklayan sahte hesaplı bazı kişi yada kişiler tarafından babalık davanın geri alınması için çocuğu öldürmekle tehdit ediyorlar ve bana şantaj yapıyorlar . Bu tehdit Almanya polis karakollarına defalarca rapor edildi . Bu babalık davasına itiraz eden bundan sonra tehdit eden kişi olduğu belgelenecek.Olay çok hassas. İgmg Milli Görüş diyecek ki , neden bu davada isminiz geçiyor ve bizim suçumuz ne ? Elbette yok ama kanserli bir hücre varsa onu koparıp atmak lazım .Yoksa bu virüs her yere yayılır .Bakın Çocuğun annesi igmg milli görüşün gücünü arkasına alarak bunu devam ettiriyor .Hala Landshut sayfasında resmi sponsor .İsteyen baksın . Bir sürü organizasyonda yetkili . Bir kız çocuğu 7 yaşına girmiş ve okula gidiyor .Yarın genç yetişkin olacak , anne olacak .Doğarken hayatın tokadını yedi . Şimdi annesi çocuğuna yeni sevgilisini baba diye kakalıyor. Çocuk kazık üzerinde kazık yiyor .Sözde dedesi İslam başkanı ve bu çocuk bunu hak etmiyor .Bu nasıl vicdan , nasıl iman nasıl insanlık . İslam toplumu Milli Görüş bu durumu nasıl görüyor ? Baba neden korksun ? Çocuğuna sahip çıkmak suç mu ? Bu bana ne yapsın ? Bu bana neden sessiz kalsın .Çocuğun babası diyor ki ,bu iftiraysa haydi bana iftira davası açın.. Bu kadının eski kocasının ne suçu var. Ona tuzak kuruldu .işini kaybetti, hapis yattı .Günah değil mi ? Hatta eski eşi büyük kızına onu kötüleyerek babasından uzaklaşmasını sağladılar. Vallahi bravo. Yani pes . O kadar kötü şeyler oldu ki , davaya zarar gelmesin ve çocuk daha fazla y yıpranmasın diye kesiyorum . İgmg Milli Görüşten özel rica : Bu bayanın ailesi ile görüşülsün? Ya babalık davasına cevap verirler yada igmg milli görüşle ilgisini keserler .Bu mesele ne kadar uzarsa o kadar pis kokusu çıkar. Davanın büyük mücahidi Necmettin Erbakan ve onun yetiştirdiği muhteşem müminlere selam olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.