You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Avrupa Birliği’ne girmekte üç sorun var:

Avrupa Birliği’ne girmekte üç sorun var:

General
Avrupa Birliği’ne girmekte üç sorun var:
Avrupa Birliği’ne girmekte üç sorun var:

1.Sosyal, ekonomik ve siyasi zaafiyetlerinden kurtulup da girmiyor, neredeyse felçli halde giriyor.

2. Avrupa Birliği’ne dönük ciddi bir medeniyet stratejisine ihtiyaç var, aydın seferberliğine..

Avrupa ateist dolu, materyalist sistemleri çökmüş durumda.. Avrupalılar çektikleri medeniyet krizini algılayamıyorlar bile.

Türkiye medeniyet krizinden çıkmadan hiç bir devlet topluluğunda varlık gösteremez.

3.Türkiye, katılacağı devlet topluluklarında diri ve uyanık olabilmesi, hızlı manevralar yapabilmesi için İslam Birliği'ni gerçekleştirmesi gerekir.

İslam Birliği, Türkiye'nin genişlemesi ve derinleşmesi, gerçek gücüne kavuşması demektir..

İslam Birliği'ne alternatif olabilecek bir devlet topluluğu yoktur Türkiyenin önünde..


MUSTAFA YÜREKLİ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.