You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Avrupa’da Türk projeleri izlenecek

Avrupa’da Türk projeleri izlenecek

Ruhumuz Yeter...
RE: Avrupa’da Türk projeleri izlenecek
yahu ben akp dusmani degilim ki. kac seerde akpye oy verdim zaten. ama bu koru korune destek olanlar var ya nerdeyse peygamber derecesine getiren ben o duruma deli oluyorum. herkes akpli olcak herkes erdogani sevcek ne derse ne yapsa pesine gitcek kimse elestirmicek
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Avrupa’da Türk projeleri izlenecek
Her ne kadar arkadaşların niyeti körü körüne bir bağlılık olmasada sevdiklerimiz aleyhinde olsa adaletli olmak zorundayız. sevgimiz bizi adaletsizlige götürmemeli ( arkadaşlar öyledir demiyorum) ancak bazen sevgi yanlışı görmeye engel olabiliyor.

Ey iman edenler, kendiniz, anne-babanız ve yakınlarınız aleyhine bile olsa, Allah için şahidler olarak adaleti ayakta tutun. (Onlar) ister zengin olsun, ister fakir olsun; çünkü Allah onlara daha yakındır. Öyleyse adaletten dönüp heva (tutkuları)nıza uymayın. Eğer dilinizi eğip büker (sözü geveler) ya da yüz çevirirseniz, şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan haberi olandır.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.