You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ateistlerin Kompleksi!

Ateistlerin Kompleksi!

Yeni Üye
Ateistlerin Kompleksi!
Ateist olmak kendi milletini ve kendini mükemmel görmek demektir yani ondan ve çevresinden başka büyük yoktur. Bu bir aşağılık kompleksidir... Psikolojide narsist diye adlandırılır. Aşağılık kompleksi nedeni ile ortaya çıkar. Bilip de kabullenmek istemezler. Bazıları hiç ama hiç inanmaz şimdi sizlere bir şeyler paylaşacagım...
(Ateist forum'dan)

En çok sorulan sorular:

''Allah varsa neden, insanlar ve hayvanlar eziyet çekiyor neden fakir ve zengin oluyor'' ...

Cevap: Bu kişilerin bu soruları edepsiz aileden gelmelerinden dolayıdır. Genellikle pasif değersiz saldırgan kişilerdir. Smile Bir laf bilseler böyle demezler... Ne diyelim Yazık .Bir kere islamın içine girseler bu eziklikleri olmazdı. Böyle insanları topluma kazandırmalıyız cidden . Yazık demek günah ama ben yazık diyorum onların durumuna asla düşmem ve siz mümin kardeslerim!

Allah bizi bu dünyaya sınama için göndermiştir. Allah kusursuz yaratandır. Evrimde onların tarağıdır! Peygamber efendimiz bir hassa söylemiştir, ''hayvanların akılları kısıtlı oldugu gibi Canları Ne durumda olursa olsun acımaz'' Diye. Mantıken sınama için gelinen bu dünyaya karşımıza kötü şeyler çıkarır. Merhametle karşılamalı üzülmeliyiz. Ama yine açıklamalarda bulunursak onların katı pasifliği yüzünden inandıramayız... Allah affetsin! Allah onları taksaydı eğer yok eder veya çarpardı, BU İNSANCIKLAR BİZİM GİBİ İYİ İNSANLARI SINAMAYA YARIYOR NE YAZIK Kİ ... BİR MİLYON KÖTÜ İNSAN BİR AVUÇ İYİ İNSANI SINAMAYA YARAR!

Her şeyleri açıklamaya çalışıyorlar ama ne yazık ki yapamıyorlar. Allah yok ise eğer nasıl bir insana cin çarpabiliyor nasıl büyü yapılabiliyor, nasıl hasta uçup gidip geliyor ve yaşadıklarını anlatıyor bunu da açıklasınlar her şeyden sıyrılıyorlar! Çok zeki olduklarını sanıyorlar sorunlu olduklarını bile bile ...

Bir din bir görüş, istatisliğine göre anormal davranışlar sergiliyen insanlar din sahibi toplum'A göre daha inançsız (dinsiz) ve pasif oluyorlar. Sadece o değil ekonomi ve siyasettede. Genellikle Milliyetçi oluyorlar. Genellikle asosyal pasif ve inatçı huysuz depresyona daha yatkın oluyorlar. Ailelerini kaybetmiş veya görmemiş sevgisiz büyümüş oluyorlar. Allah bu insanlara yardım etsin . .. Amin

ALLAH'IM KİMSEYİ AÇ BIRAKMA, SEVGİDEN YOKSUN TUZAKLARDAN KORU RABBİM!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-08-2013, Saat:11:54 PM, Düzenleyen: MüminKız.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Ateist'lerin Kompeksi!
Ateistlere karsi dolmussun anlasilan gülücük
Ama ben senin bu yazidaki uslubunu pek uygun bulmadim acikcadi. "Allah onlari taksaydi!" falan.
Ve son olarak dedigin gibi imtihan dunyasindayiz, buyuk konusmamak gerekir ben asla oyle olmam soyle olmam diye. Yaratan oyle bi imtihan eder ki dedigini unutabilursin Allah korusun. O yuzden sadece sabir gosterip onlar icinde dua etmeli.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Ben onlara saygi goster demiyorum. Allah onlari taksa diyorsun kankandan bahseder gibi, bundan bahsediyorum.
Kazanan tarafta oldugunun farkindaysan amcayi dayiyi bosver sen gülücük
Ve islami daha da ogrenerek onlara bu konuda gerekli cevaplari verebilirsin.

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Yok canim ben senden az bilgiye sahipte olabilirim, boyle bir iddiam yok gülücük
ornek vermene gerek yoktu aslinda bu tip vakalari iyi biliyorum ama ben zaten bir muslumanin ateist foruma girip biseyler anlatiyor olmasinida uygun bulmuyorm. Bu dedigin gibi alay konusu olmaktan baska birsey drgil.
Demek istedigim ateist biriyle karsilasirsin inkar ettiklerinin aciklamasini yaparsin, ikna olur veya olmaz orasi ayri ama sen gorevini yapmis olursun. Her inkarina da cevaplar buldukca seninle alay da edemez ego tatmini de yapamaz.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Ateist'lerin Kompleksi!
Bizim karsiladigimiz gibi karsilasalar keske gülücük

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Ateist'lerin Kompleksi!
Kufretmek bence acizlerin kacmak icin sigindig bir yol. O yuzden aldirmamakta fayda var gülücük

H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.