You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
RE: Atatürk Mason mu?
bence onları paylaş ben de çok şey duyuyorum ama duymakla görmek arası fark var belki senin kaynaklar gerçektir
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
italya floransa'da yayınlanan rivista massonica adlı mason dergisinde ( Cilt LXIV - VIII , No:1 Sayfa 46 1973)
MODERN TÜRKİYE'NİN BABASI MUSTAFA KEMAL PAŞA ATATÜRK (1881-1938) MAKEDONYA RİZORTA VE VERİTAS LOCALARININ ÜYESİ

[Resim: 1011743_594373557317233_508797039_n.jpg]

[Resim: kemal-atatc3bcrk-mason-mu-nizam-durusu-e...-belge.gif]
kimdir falih rıfkı atay
Falih Rıfkı Atay (1894, İstanbul - 20 Mart 1971, İstanbul), Türk gazeteci, yazar, milletvekili.
Cumhuriyet döneminin en etkin gazetecilerindendir. İzmir'in kurtuluşundan sonra Mustafa Kemal ile tanışıp dostluğunu kazanan Falih Rıfkı Bey, özellikle Atatürk’ü yakından tanıtan anılarıyla ünlendi. 1923-1950 yılları arasında milletvekili olarak siyasette yer aldı. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ e yakınlığı nedeniyle çok önemli olaylara tanıklık etmiş ve kişisel tarihi cumhuriyet tarihi ile özdeşleşmiştir[1] Ayrıca Atay, Türkiye'de Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde düzenlenen Basın Bayramı'nın tarihini ortaya atmıştır.[2]

TABİ BİRDE MASON DURUŞU VAR GÖRSELLERDE ARATIRSANIZ GÖRECEKSİNİZ.
[Resim: tumblr_msdzly7kWi1st90nio1_500.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu dunyada maymuna tapan ınsanlar var.ben maymunum dıyen ınsan da var.
bızler hala ataturk ıle gerceklerı anlatmaya calısıyoruz.kıme? yıne ınsan(lar)a.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
olay masonluk ise atatürk mason localarını kapattırmıştır, böyle bir şekilde atatürkü olumsuzlamak ters bile tepebilir. zihniyetinin hatalı oluşundan bahsetmek daha doğru olur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Sağdan soldan duyduklarımızla bu konuya yorum yapamayız ben araştırdım ama her yerde konuşulacak bir konu değil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.