You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AtaTürk Kim midir ? İşte budur..

AtaTürk Kim midir ? İşte budur..

ölümsüzlük
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: AtaTürk Kim midir ? İşte budur..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Msjınız için teşekkürler ölümsüzlük gülücük
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölümsüzlük
Atatürk hakkinda asilsiz şeyler yazmişsin SÜRMENAJ...hesabi sorulur size ahirette din düşmani demek !!!

Hazreti MEVLANA nin bir sözü var " Yok olmak istemiyormusun? İyi şeylerden evladın olsun"

Atatürk ün gerek resmini ilkelerini ve kazandirdiklari şeyleri kimin güçü yetiyor yok etmeye veya kaldirmaya demek ki bu adam iyi şeyler yapmiş ki ÖLÜMSÜZ olmuştur...ALLAH aşkina mantigina vur bu adam iyi şeyler yapmasaydi unutulmazmiydi çoktan??????? her yil milyonlarca kişi ziyarete gidiyor bu mu kötü adam veya gidenlerin hepsi din düşmanini ziyarete mi gidiyor ,,, iyi bişiler yapmiş ki bu adam hala yaşiyor yaşatiliyor ölümsüzlük işte budur_? tipki yunus emreler aşik veyseller, mevlanalar,fatihler gibi ve kiyaslama degil ama peygamberler gibi,,,,eger gercekten kötü birşeyler yapsa yani DİNE karşi yapsaydi ALLAH onlari ATATÜRK ün yanina koymazdi bu kadar mi güvenmiyorsunuz ALLAH in adaletine !!!

"Yok olmak istemiyormusun? İyi şeylerden evladın olsun" MEVLANA

hadi kötü birşey yapda yok olma bakalim Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ölümsüzlük gelir gelmez sitede tartışmalara dalmak yerine önce tanışma konusuna selamunaleykum diyerek aramıza katılsaydınız daha yakışırdı...hiçbir konuya yorum yapmadan direk tartışmaya atlamanız sizin niyetinizin pek iyi olmadıgını düşündürttü bana yanlışmıyım? ayrıca üstte tartışmayın dedim uyarı herkes için geçerli yorumunuzu konuya yapın diger yorum yapan üyeleri hedef alan yorumlar yapmayın bir kez daha sataşma olursa konuyu kapatacagım..hayırlı akşamlar
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölümsüzlük
yalnişsiniz !!! kimseye kendimi tanitma zorunlulugum yok kimseye slm verip sonra konulara yorum yapma zorunlulugum da yok, ayrica tartişmadim nasil birileri kendi düşüncelerini seviyeli seviyesiz yazmişsa bende kendi yorumumu yazdim bundan bir tartişma cikaracak en son kişi siz yönetici olmalisiniz !!! yönetici hemde !!! neyse ben yazacagimi yazdim başkada birşey yazmayacagim bu konuya siz kapatmadan önce bu konu benim için kapanmiştir. insan sarrafi gibi konuşmuşsunuz ne niyette oldugumu gösterirmiş vay be !!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aşk efsane ve efsun değildir
Aşk san’at-ı her dûn değildir
Her aşk davası eden âşık olmaz; her muhabbetten dem uran sadık olmaz
İlahî herkes merd–i aşk olmaz ve değme kalbde derd-i aşk bulunmaz
Aşk bir kimyadır, onun madeni can olur; aşk bir gevherdir onun mekânı kân olur.
Aşk bir zevktir onun da şeydaları var; aşk bir hurûştur, onun da deryaları var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Ölümsüzlük bikere nickinde bi halt yokya. Sen ataputla mevlanayı yunus emreyi Sen Peygamberimizi bir mi tutuyon laa ? Evet forum oyunları var şarkılar paylaşıldı ama paylaştığım rapçilerin hiçbiri şeytana eş değer değil ! Hepsinde Allah sevgisi var. İmansızları dinlemiyorum!
Zoruna gitti değilmi yazdıklarım ? (: Sen şimdi benim için açmışsındır üyeliği de (: Sanamı sorcam hangi konulara yorum yapıp yapmayacağımıi, Rapçilerimi !
Senin atan bu işte ! hadi kafanı kır stres at .d.d.d
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
konuyu kilitledim hacı, kimse yazamaz :DBig Grin
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.