You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Atatürk Hz.Muhammede hayrandı

Acemi Üye
Atatürk İslam Peygamberi Hz.Muhammed'e ve Fatih Sultan Mehmed'e hayrandı.O Peygamberimizin sosyal devrimlerinin hayranı idi. 1930 da Ona İslam Peygamberi hakkında yazılmış bir kitap gönderilir ama kitap gerçekler kadar ,yanlışlıklarla da dolu olduğu için kitabı beğenmez:

''Hz.Muhammedi bana sönük bir derviş gibi tanıtmak gayretine kapılan ,bu gibi cahil adamlar, o'nun yüksek şahsiyetini anlayamamışlar'' demiştir.

Uhud savaşının planını çizdikten sonra, İnönü'ye dönerek,şöyle demiştir:
''Bir komutan olarak,bak bakalım,bundan daha mükemmel bir savaş planı yapabilir miydin ? ''

Erol Mütercimler

Burada en çok dikkatimi çeken olay, acaba daha önce uhud savaşının ,savaş planını çizen bir din adamı var mıydı ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Atatürk Hz.Muhammede hayrandı
Kemalk yakın arkadaşım,fikirlerine ve düşüncelerini yaptığımız tartışmalarda paylaşırım.
Kemalk ile benzer düşünceleri paylaşan bir MÜSLÜMAN OLMAMI,,
UYGUN GÖRMÜYORSANIZ benide hemen yasaklayabilirsiniz.

Ayrıca kemalk dan neden bu kadar korktuğunuzu anlayamadım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Atatürk Hz.Muhammede hayrandı
Söylemeyi unuttum, en büyük islami site olan islamiforum.com u
ziyret ederseniz,bu örnek forumun en faal üyelerinden olduğumu görürsünüz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Atatürk Hz.Muhammede hayrandı
Bu kadar heyecanlanmana gerek yok sakin ol
Arkadaşı olduğunu söylüyorsun ha Neyse gülmeyeceğim bu sözüne
Ben admin değilim banlarlar banlamazlar bek ilgilenmiyorum
Ama canımı sıkmaya başladınız arttık…..

Korkuyormuşuz ha Kimdir ki o andan korkacakmışız
Benim için İnternet de Gezinen sıradan, bilgi ukalası, bildiğini sanan, Cansıkıcı, Küçük düşmüş olmasına rağmen hala küçük düşmüş olduğu yere gelebilecek olan bir zavallı
Kendine bile saygısı olmayan birisi..

Yorumlarını çok okuduk tek amaç için mesaj yazar gibi Onun gibilerini çok gördüm ve tek yaptıkları huzur bozmak Eğer bir insan bir forumda 100 yakın mesaj yazıyor
Ve bunları çoğu şikâyet ve yalan üzerine kuruluysa
10 yakın konu acıyor ve bunları çoğu saçma konular ise
Müslümanlık hakkında yederli bilgisi olmadığı halde Bilgisi olanlara yalanlıyorsa buda yedmezmiş gibi konulara teşekkür için Mesaj yazdığını göremedik sadece şikâyet yalanla ve düzen bozma…

Çok can sıkıcısınız...
Ne yaptığınızı umursamıyorum ama benim huzurumu bozmaya başlatınız
Ya adam gibi durmanızda yardımcı olurum… :x

Ben ne adminim ne mod banlayamam korkma sakın !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-11-2008, Saat:03:45 PM, Düzenleyen: Manav.
Acemi Üye
1) Kemalk nın size cevap veremeyeceğini biliyorsunuz ,kişinin arkasından konuşmanın AYIP olduğunun farkında mısınız ?

2)sizin huzurunuzu bozmaya başlamışım ?
şu huzurunuzu bozan konuları neden yazmıyorsunuz ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
peygamberımıze hayran olayan mı var da hayran olmuyoruym dıyenler hayranlar ama cekemıyorlar tıpkı ebu cehıl ebu lehep gıbı .....bu dının hak oldugunu bılıyorlar ama kabul etmıyorlar cunku kıbır .... tesekurler arkadasım hernekadar konu kaymıssa da tesekur ederım
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
"... Arapoğlunun yavelerini Türkoğullarına öğretmek için Kuranı Türkçeye tercüme ettireceğim ve böylece de okutturacağım ta ki budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler.." M. Kemal Atatürk (Sayfa,159)

sokayım onun tezine
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.