You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
aşura günü
Aşura günü 786 besmele okuyan, ne dilegi varsa olur. Vakia suresini okuyan fakirlik görmez. Rahman suresini okuyan cennete girmesi vacip olur. Yasin okuyan kalbi nur olur, kötülükten temizlenir. Alak suresini 7 kere okuyan şanı şerefi artar. Tevbe süresinin Son 2 ayetini okuyan o sene ölmez. (Ikindiye kadar okunacak) duada unutmayın bu kardeşinizi

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: aşura günü
şimdi birileri gelir sana kaynağını sorar metin :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
kaynaksız :D sorsunlar reyyan sonuçta allahın kelamı isterlerse okumasınlar :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
arkadaş türk dil kurumundan mı

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
konu icin sagol. napiyon silwer hosgeldin
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
pardon siz kullandığınız aşura kelimesinin aşure olarak düzelttiğimi falan mı düşündünüz? kusura bakmayın lakin aklımdan öyle bir şey geçmedi bile.. Aşureyi severim .. başlığı görünce bunu bu şekilde belirtmek istedim.. Komplekslerinizden arının. Yanlış anlamaya devam edersiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-11-2013, Saat:12:42 PM, Düzenleyen: Mihman.
LoadinG....*
zeynep bacı sen yenısın galiba sakin ol yanlış anladığım yk sen bi şaka yapdın bizde yapak dedik bu kadar yanlış felan anlamış feya kızmış değilim ben kızmam :D
iyi çeyrekciğim sen nasılsın ne war ne yok

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
kızabilirsinizde benim için sorun olmaz .. belirteyimde ben. gerisi mühim değil. olayın yeni olmakla ne ilgisi var onuda çözmüş değilim .. Herneyse..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
iyi valla ne olsun idare ediyoruz iste. bayadir yoktun nerden esti gelmekgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.