You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aslında şöyle bir yazlık sinemamız olsa, çimlere oturup Cüneyt Arkın filmleri izlesek

Aslında şöyle bir yazlık sinemamız olsa, çimlere oturup Cüneyt Arkın filmleri izlesek

General
Ülkemizi sevmeyen ne kadar insanoğlu varsa toplanmış topraklarımızda, Türkiye’yi bitirmeye çalışıyor. Yok yok analiz falan yaptığım yok. Ülke zaten analiz üstüne analiz yapanla dolmuş. Bir kişi fazlasını bile kaldıramayız.

Aslında şöyle bir yazlık sinemamız olsa çimlere oturup Cüneyt Arkın filmleri izlesek. Ama yok! Burası Türkiye ve ben romantik olamam öyle mi? Peki! O zaman hadi gelin çılgınlar gibi birbirimizi bombalayalım. Çok değişik bir motivasyon anlayışımız var galiba. Canımızın bu kadar sıkılışının sebebi neşesizlik, aşksızlık, imanlık. Kimseyi tekfir ettiğim yok. “Zalimin zulmu sevenin Allah’ı var ul*n!” dediğinizi duyar gibiyim. İmansızlık derken kendimize vakit ayırmayışımızdan, ayıramayışımızdan bahsediyorum. ” Kendini bilen rabbini bilir.” Biz kendimizi tanımıyoruz. Biz kimiz? Burada ne yapıyoruz? Biri bize Gesi Bağlarını söylesin Allah aşkına! Hikayemizi unutuyoruz. (Yazının ortasında çok acil not: “En çok ben kendimi tanımıyorum, beylik laflar ettiğime bakmayın”)
Neşelenmek demişken neşe, güzel muhabbetten doğar. Zaten muhabbet güzeldir, kaynağı hubdur, sevgidir. Sevmeyen de üzülmeyen de alçaktır. Ben demiyorum, onlar diyor. İnanmayanlar, umutsuzlar, korkaklar alçaktır. Muhabbete, inanmaya, ümit etmeye çok ihtiyacımız var. İki rekat namaz kılıp kendimize gelmeye çok ihtiyacımız var. Sana, bana çok ihtiyaç var. Birileri muhabbet halkaları kursun Allah aşkına! Neşeyi unutuyoruz.

ayşe beyza çiçek
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Aslında şöyle bir yazlık sinemamız olsa, çimlere oturup Cüneyt Arkın filmleri izlesek
Yok yok o da olmuyor, içimiz boşalmış bizim ya da benim ne bilim işte.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.