You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Asla unutma
gelsin ))

bide sevip kavuşanlara da gelsin onlara kimse şarkı armagan etmiyor kavuştular diye )) yazık
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Asla unutma
Ne oluyor öyle gülünce, hayat daha mı güzel oluyor.
Yoksa, kendimizi mi kandırıyoruz.
Ne değişiyor ki.
İnsana gülmek yasaktır. :D

Eğer dünyada fazla gülmüşse dünya hayatından sonra bunun bedelini ödeyecektir illaki.

Belki dünyada kendini acınası durumlardan acınası durumlara atarsa...

bi ihtimal acınılacak ve dünya hayatından sonra affa mazhar olabilecektir. belki o da.

insan imalatı , daha önce imal edilmişler tarafından tasvip edilmemiş (beğenilmemiş) istenç dışı bir imalattır. İnsanın başına gelecek olan, kendisi beğenmediği bir imalata ne yapıyorsa odur....

- Şu yemeği fazla pişirmişiz kömür olmuş: "At çöpe gitsin. ya da kedilere mi verseydik"...

- Olmadı olmadıı. yazının konusunu yanlış yazmışsın ben sana "zımbırlopları yaz demiştim sen dımbırlopları yazmışsın": "delete tuşuna basınız". :D

- Şu köşeyi keserken fazla kesmişiz elbise mahfoldu parçası bile bir işe yaramaz: at sobaya yakar ısınırız. :D :D :D

Şu halde, beğenilmeyen bir imalat olarak sonu pek de iç açıcı olmadığı bir çok kaynak tarafından teyit edilmiş bir mahluk olarak kendine gülmeyi hak görebilen bir düşünceyi esefle karşılamak gerek. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.