You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
ASKER
Zamanın birinde 2 sevgili varmış.Çok severlermiş birbirlerini.Çocuk askere gitmiş.Hikaye bu ya çocuk askerdeyken kız başka birine aşık olmuş ve bunu mektupla yazmış.
-Sen askerdeyken ben başka birine aşık oldum.Ne olur kusura bakma.Sende olan resmimide bi zahmet gönder.
Çocuk okumuş mektubu.İntikam alacak ya taburdaki askerlerden ne kadar kız resmi varsa toplamış ve mektuba koymuş.
-Kusura bakma seçemedim sen hangisiydin.Kendininkini al,diğerlerini bana yolla demiş.Smile

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: ASKER
bencede Rolleyes oğlan akıllıymışRolleyes

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
RE: ASKER
of bu ne böyle aşık olmuşmuşmuş aşk 1kere olur akıllım.........
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.