You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aşk, mangaldaki ateş gibidir.

General
Aşk, mangaldaki ateş gibidir. Bu ateşi canlı tutmayı başarabilmelidir çiftler.

Genelde kişi evlendikten sonra erkek kendini işe, kadın ise ilgisini çocuklarına verir, ilgi yatırımı azalır ve bilgi transferi bozulur. İletişim, duygu ve zaman paylaşımı azalır eşler arasında. Azalınca da düşünce manasında kuşku virüsleri, evliliği kemirmeye başlar.

Evlilikte ikinci aşama olan güç ve kişilik çatışmaları belirir. İlk aşama romantiklik, son aşama ise bağlılık dönemidir. Ayrıca ikinci dönemde taraflar sağlıklı ilişki kurabilirse bu dönem sorunsuz geçer ve bağlılık dönemine adım atılır.

Evlilikte ben değil de “biz” duygusu üzerine hareket edebilmeli çiftler. Çünkü evlilikte iki kişilik düşünce önemlidir. Eşinin görüşlerini de dikkate almalıdır taraflar.

Yani biz algısı oluşan evlilikler sağlıklı yürür. Ben algısıyla hareket edilen evliliklerse maalesef kısa sürer.

nevzat tarhan
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Aşk, mangaldaki ateş gibidir.
Saygıda çok önemlidir.Teşekkürler

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.