Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
aşk budur (bence)
aşk budur (bence)
bence
aşk sırat köprüsünden geçerken sevdiğinizi iddia ettiğiniz kimseleri unutmamaktır.
bence
aşk sizden bir fidye istenirken verdiğiniz tek şeyin kendi amelleriniz olduğu bir yerdir.o kadar çok kendiniz olursunuz ki sizden başka hiçbir şey olmaz. bakan kibir der ego der narsizm der. ama seven kimse ALLAH tealaya karşı kendisinden başka hiçbir şeyi bedel göstermeden sevdiklerine el sallıyordur.
hakça ve hak adına
aşk öyle bir şeydir ki bir bedel isteyen o koca alemde istivayı görür ve almak istediği şey ondan celle şanuhu bir parça gibidir. herşeyin maliki zül celal ve zül cemal olan ALLAH teala mülkün sahibidir. o yüzden gelenler melek olur da aşkı tahsil ettiri insana derler ki biz geldik ve ALLAH tealanın kudretinden başka bir şey görmedik...
ALLAH teala kulunu o kadar sever işte.
ALLAH teala bizlerden razı olsun.
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
hz ömer gibi halife istersen ensar gibi olmayı ögren
konuyla çok alakası yok ama söyleyesim geldi )
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
sahi nerde bizim konumuz :D
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi