You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

_GÖLGE HARAMILERI_
ASK ASK ASK
♥ Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir.
♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz.
♥ Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari!
♥ Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asla!
♥ Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor.
♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes...
♥ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.
♥ Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter.
♥ Bizi cekemediler, halat koptu canim.
♥ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim.
♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim. icýn
♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir.
♥ Asika bagdat sorulmaz. BUSH
♥ Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda!
♥ Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir.
♥ Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim.
♥ Ask dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir.
♥ Ask bir sudur. Eee isin butun espirisi bu mudur?
♥ Ask bir deniz bense onun engin sularinda dibe cokmus bir keriz.
♥ Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost.
♥ Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman
SmileSmilegülücük
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ASK ASK ASK
♥ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.
♥ Ask bir deniz bense onun engin sularinda dibe cokmus bir keriz.
♥ Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman

güzelmiş saol icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman manav osmanın aşkı çok romantik yavgülücük

--------------------------------------------------------------------------------
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Komik:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.