You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...Revan...
RE: AŞK ?
Sami Yusuf; "Ben eşimle tanıştığım gün, bütün kadınların cenaze namazını kıldım."
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
dogru soze ne hacet
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bütün kadınlardan vazgeçsen ne olacak

hayatında en fazla 3-4 kadın girer zaten

bildiğin melayani ::
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-02-2014, Saat:07:23 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
General
Bunlar modern dünyanın bize aşkı pazarlamasıdır

biliyorum geç uyanmışım bu böyledir

o hale getirdiler ki algıları mevlananın aşkını okurken bile hemen aklımıza kadın erkek ilişkisi geliyor

yahut anlayamıyoruz mevlananın yada başka birinin kadın erkek ilişkisi dışında aşk yaşayabilir olduğuna

oysa kadın erkek aşkı en kolayıdır hatta kaçınılmazıdır insnaların doğasıdır

kadınla erkek arasında saygı gibi dürüstlük gibi güven gibi şeyler olduğu sürece istese de istemese de kadın erkeği ,erkek de kadını sevecek doğası gereği

ama aşkı öyle sihirli hale hetirdiler ki,saygı,güven yada dürüstlük olmasa bile aşk insanlara yeter algısı oluştu

aşk evin çatısıdır bence temeli değildir hiçbir zaman saygı veya güven olmaıdğı sürece ayakta duramaz

aşık olacak kadar tanıdığımız insanları biraz da saygı duyacak ya da güvenecek kadar tanımalıyız bence
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allah aşkından, Peygamber aşkından başka aşk yoktur. Aşk bir beklenti karşılığındaysa bu aşk değildir. Aşk geçici olamaz. Nice aşıkların sonu nice oldu..... Aşk Aşık olduğun için her şeyi göze alabilmektir aynı zamanda aşık olunanda aşık olandan yanlış şeyler isteyip yanlış beklentiler içinde olmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Aşk o kadar küçük değil ki şu mini dünyaya Sığsın..
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.