You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Aşk
[Resim: 208.jpg]

Soğuktan eliniz ayağınız uyuşmuş bir halde eve geldiniz
ve hemen sobanın yanına sokuldunuz.

Isınmak için sobanın yanına sokulduğunuz andan itibaren,
her geçen dakika sobadan biraz daha uzaklaşır ve en sonunda odanın,
sobaya en uzak köşesine oturursunuz.

İlk dakikada sizi rahatlatan, huzur veren ateş; yavaş yavaş canınızı sıkmaya başlamıştır. Önce üstünüzdeki kazağı çıkarır, daha sonra evdekilerin bütün itirazına rağmen, pencereyi hafifçe aralamaya kalkarsın.

Aşk da böyledir işte.

İbrahim Tenekeci/ Uçuş Denemeleri
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Aşk
Aynen yüzyıllarca düşünsem aşkı böyle tarif edemezdim.Aşk bu kadar yalın ve güzel anlatılabilirdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-07-2010, Saat:11:01 AM, Düzenleyen: Bilena.
Profesör
hımm aşkk...muamma
tşkler nefti aşka gelmişsingülücük maşallah bir sürü konu var bugun yeni yenigülücük tşkLer
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
)) güzel güzel ben gayet memnunum ) yıldırmazsın sen rahat oL )) bide konuya yorum yazanlar degerlendirme de yaparlarsa iyi oLur sankigülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
güzel tarif etmiş walla gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu

aşk oruç gibidir. 12 aydan 1 tane ve her zaman beklenen olur. HZ.DAVUT aleyhisselatu vesselam için ise oruç aşkın ta kendisidir. zira o 1 gün oruç tutar 1 gün bırakır ve 2 günü birbirine benzemeyen olarak aşka ve hayata dair her türlü duygunun dipdiri yaşayıcısıdır.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.