Şimdi konumuz evlilik. Evlenememe. Evliliğe uzak olma.
25 yaşında iffetini az çok korumaya çalışan bir gencim. Her zaman değil ama bazen karşı bir cinse olan ihtiyacım artıyor. Bu ihtiyacı gidermenin en güzel yolu evlenmek tabi ama hala devam eden okulum sayesinde bu belki de 4-5 yıl içinde olmayacak bir şey. Gayri meşru bir ilişki yaşamak da istemiyorum ama bir kızın elini tutmak için bile evlenmeyi beklemek inanın çok yoruyor. İki ucu bir tuhaf değnek anlayacağınız.
Ayrıca ne yaptıysam tamamen vazgeçemediğim istimna günahım da beni evliliğe teşvik ediyor. Ama aslında çok kolay olmasına rağmen (iki şahit, bir miktar mehir) günümüzde evliliğin olabildiğince zorlaştırılması (nişan-düğün-kira-ev döşeme) da benim umudumu yerle bir ediyor. Allah'tan kız arkadaş edinecek kadar sosyal değilim ya da ahlaksız bir teklif eden bir kadın yok etrafımda. Çünkü kendimi daha ne kadar tutabileceğimi bilmiyorum.
Göz zinasından kaçamıyorum. Baya bön bön bakıyorum. Namaz da kılıyorum ama demekki bir yere kadar koruyor. Gerçekten baya bunalmış bir haldeyim. Birkaç gündür yataktan zor çıkıyorum. Hadiste geçen "Oruç tut" öğüdünden başka her türlü tavsiyeye açığım. Zira Ramazan orucunu bile zar zor tutuyorum.
Şimdiden teşekkürler.
bir cemaate katılırsanız iyi olur