21 Mart-20 Nisan
Sizin de nüfusunuz azalsın
Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı yeni nüfus rakamları bazı illerin nüfus sayılarını önemli ölçüde düşürmüş. Temennim, kurumun bundan sonra sizin gibi inatçı ve boşbeleş Koç'ların da sayılarının ivedilikle düşürülmesidir. Ne kadar az olursanız, dünya o kadar rahat eder.
Uyuşuk BOĞA
21 Nisan-20 Mayıs
15 günlük uyku
İşte yüzdünüz yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Neyin mi? Tatilin elbette. Sizin gibi hımbılların beklediği başka ne olabilir ki? El ense yapacağınız 15 günlük bir dönem uzanıyor önünüzde. Umarım tatilin sonunda tepetaklak olan borsa gibi bir sendroma yakalanmazsınız. İflahınız kesilir alimallah.
Dedikoducu İKİZLER
21 Mayıs-21 Haziran
Kızılelma hoşafına dönmeyin
Son günlerde başarılı grup çalışmaları içine gireceksiniz. Yalnız Ergenekon, ulusalcılar gibi grupları kastettiğimi sanmayınız. Oralara katılırsanız Kızılelma hoşafına dönebilir, Ergenekon'a gidişi olan ama dönüşü olmayan bilet alabilirsiniz. Halk eğitim, İsmek gibi kurslara yazılmanız kâfi. Sosyal dengenizi kaybetmeyin, tepemi attırmayın.
Sarsak YENGEÇ
22 Haziran-22 Temmuz
Tatilinizin içine turp suyu sıkılsın
Okuldan verilen dönem ödevi tatil keyfinizin içine turp suyu sıktı öyle değil mi? Oh olsun, o ödevi veren öğretmenlerinizin elleri dert görmesin. İnşallah ödevi google'da bulamaz ve kütüphane kütüphane gezmek zorunda kalırsınız. Rahata çok alıştınız siz çoook.
Kabadayı ASLAN
23 Temmuz-23 Ağustos
Yattığınız yere bakın
Heyytt be aslanlar, dik duruşlular, yeleliler! Kim tutar sizi be. Ülke gündemi, soğuklar, krizler… Bir kulağınızdan girip öbüründen çıkıyor. Size de efelenerek sokakta yürümek kalıyor öyle değil mi? Yuhhh yani! Bir aslana yakışıyor mu? Aslan yattığı yerden belli olurmuş, hakikaten öyle. Odanıza bir bakın, nasıl bir aslan olduğunuzu göreceksiniz.
Kuruntulu BAŞAK
24 Ağustos-23 Eylül
Şaşırdım!
İşi gücü bırakıp, haftanın yönünü tayin etmek için burayı okuyorsunuz ya, çok komiksiniz valla! Bu yazdıklarımdan ne köy olur ne kasaba! Onca işiniz varken burada zaman geçiriyor olmak bile size kızmam için yeterli sebep! Ne yani bu hafta dışarı çıkmayın desem çıkmayacak mısınız? Salataya tuz katma, sirkeli ye desem yapacak mısınız? Sizin için tek şey söylüyorum: Şaşırdım!
Dengesiz TERAZİ
24 Eylül-23 Ekim
Youtube'suz kalmak
Birden hayatınız ne kadar anlamsızlaştı değil mi? Mahkeme kararıyla youtube sitesinin kapatılması en çok sizi etkilemiş gibi. Öyle dengesiz dengesiz saatlerce video izleyen birisi olarak normal halinize dönmek için elinize geçen bu fırsatı değerlendireceğinize sağda solda yasağı eleştiriyorsunuz. Offf ya, sanayiye gidip rot balans yaptırın bi…
Zehirli AKREP
24 Ekim-22 Kasım
Arkanızdan kuyu kazılıyor
Herkesle ilgili anlamsız bir önyargınız var, her şeye benim gibi gıcık oluyorsunuz. Burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. Eyvallah ama yine de dostane bir uyarım var: Gezegeninizle ve yıldızınızla uyumlu kozmik etkiler sizin ruh hallerinizi destekler gibi görünse de arkanızdan kuyunuzun kazıldığını bildiririm. İmza: Bir dost.
Palavracı YAY
23 Kasım-21 Aralık
Bir susun da müzik olsun
Son zamanlarda yine sosyal ortamlarda çenenizin açılıp kapanma katsayısı o kadar çok arttı ki, çevrenizdekilerin kulakları yoruluyor inanın ki! Bu kadar bir kelime çöplüğüne sahip olmanıza müsadenizle 'bööögg' demek istiyorum. Arada bir susun da söyledikleriniz değer kazansın. Unutmayın ki müziği yapan notalar değil, eslerdir.
Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
İçinizdeki ses
Bugünlerde içinizden bir ses 'Ben sizin iç sesinizim arkadaş' diyorsa o sesten uzak durun. Zira yavaş yavaş kafayı yediğinizin ve postu deldirmeye başladığınızın işaretidir bu. Zaten bugüne kadar nasıl kafayı yemediğinizi de anlamıyorum ya. Böyle giderseniz sizin sakat kelleden ancak kelle paça olur. Başka da bir cacık olmaz.
Terelelli KOVA
21 Ocak-19 Şubat
Anonim şirretler!
Her yapılan işe bir mıh çakma huyunuzun değişeceğini hiç sanmam. Recep İvedik gibi ona buna sataşan bir tipsiniz işte. Sağa sola laf yetiştirmekten dolayı sizi Oscar adayı yapsalar yeridir. Her yerde şirretlik yapan tavrınızdan dolayı kendinize sıfır sermayeli bir anonim şirret kursanız yeridir.
Sefil BALIK
20 Şubat-20 Mart
Tek kişilik komedi gibisiniz
Hayatta ne kadar yalnız olduğunuza bir baksanıza! Durun durun ağlamayın hemen. Tamam duygusalsınız, ama komiksiniz de! Size bakarken kendimi tek kişilik komedi gösterisi izlerken buluyorum. Siz beni güldürüyorsunuz, Allah da sizi ağlatsın duygusal baloncuklarım…