You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Artık yanlıştan dönün!

Artık yanlıştan dönün!

General
Artık yanlıştan dönün!
Artık yanlıştan dönün!
Anlayın!
İnsan insanın ırkına düşman olmaz.
İnsan insanın düşüncesine, inancına düşman olur.
Türkiye'nin son yüzyılında
Kürt ırkı düşmanlığı aslında yoktur.
Kemalist devlet,
kendi düşüncesinde olmayan herkesi düşman bildi.
Aynen şu anda
Post Kemalist Kürt(PKK)'nın
kendinden olmayan herkesi düşman gördüğü gibi...
Kürdün istekleri cümlesi şeytanidir.
Türkün, Lazın, Arnavutun, Almanın, Yahudinin istekleri gibi...
İnsanın istekleri diyelim...
Müslümanın istekleri diyelim...
Sosyalistlerin istekleri diyelim...
Kapitalistlerin istekleri diyelim...
Ama TÜRK KÜRT YUNAN RUS istekleri demeyelim.
Çünkü diğerlerinde az da olsa hakikat var.
Bunun tamamı fitne, kaos, zulüm doğurur.

r,budak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Artık yanlıştan dönün!
Açık ve net söyleyim ki, kürtlere karşı bir antipatim var. Sanal alemde asker polis videolarına devlete bayrağa o kadar çok sövenini gördüm ki...

Tanıdıklarım arasından o kadar çok değişenini gördüm ki...

Ya da ben iyi bir kürt ile rast gelmedim...

Kaç tanesini tanıdıysam, hepsinde bir pkk/öcalan/kürdistan sempatisi vardı...

Önceleri bir arkadaş vardı; burada hiç rengini belli etmez. Diyarbakır'a taşınındılar, profiline bi baktım o da ne? pkk/öcalan resimleri övgüleri dizi dizi. Saydım sayıştırdım çıkardım arkadaşlıktan...

ANLAYIN ARTIK!!!

Türk-kürt iç içe geçmiş, her şehirde karışmış. AYrıl olursa, bu devlet parçalanır...

Kürdistan diye bir şey yoktur ve olmayacaktır...

Kürt devleti altında, arz-ı mevud denilen kenan ülkesi denilen büyük israil kurulmak istenmektedir. Bunun hala gerçek olduğuna inanmak istemeyen varsa, internetten o toprakların neresi olduğuna baksın.

Irak- suriye - Türkiyenin doğu ve güneydoğusu bir bakın hepsinde bombalar mermiler patlıyor mu? Bir curcuna var mı? 3 devlette de kürt gruplar merkezi otoriteye karşı kışkırtılıyor mu? O hitler katliamından kaçan yahudiler, neden gidebilecekleri onca yer varken, bir kaynayan kazanın içine orta doğuya geldiler?

Peki ya ingilizler, neden israil'e bıraktı o egemenliği altındaki toprakları? Niye ön ayak oldular israil'in kurulmasına? Dönemin en güçlü devletlerinden olan abd, neden müdahale etmedi orada bir güç kurulmasına? Neden günümüzde en büyük müttefik olarak israili seçmiştir?

Yahudileri ve hedeflerini bilen her kürt vatandaşının; pkk ve hdp'den uzaklaşması gerek. Öyle olsun ki çıkması çok da uzak görünmeyen 3. cihan harbinden tek parça bir devlet olarak çıkabilelim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Maalesef elimizden bir şey de gelmiyor...
...

لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ مُحَمَّدُ الرَّسُولُ اللهْ

Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.