You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Artık çok yoruldum,ne yapmamı önerirsiniz?

Yeni Üye
Selamınaleyküm.Cümleten hayırlı akşamlar...ifade

Kendimi kısaca tanıtayım size.26 yaşında üniversite mezunu ama şu an sırf ailem istiyor diye kpss ye hazırlanan biriyim.

Karşıma evlenecek düzgün insan çıkmadığı için bu yaşta hala baba evindeyim.
Normalde kesinlikle çalışmak istemiyorum ama sırf üni.mezunu olduğum için ailem özellikle annem çalışmamı ve daha da önemlisi memur olmamı istiyor.

Ben ise değil memurluk normal çalışmayı bile istemezken hem de...

Çalışıyordum aslında ama işi sınava hazırlanmak için bıraktım ama annem malesef laf sokuyor.Çok can acıtarak hem de..Şaka diyor ama şaka olmadığı aşikar..

Siz olsanız benim durumumda ne yapardınız???
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-01-2016, Saat:09:14 PM, Düzenleyen: çokmutsuz.
Uzman
RE: Artık çok yoruldum,ne yapmamı önerirsiniz?
ve aleykum selam .neden çalışmanızı istiyorlar . maddi durumunuz iyi olmadığı için mi . belki de geleceğinizi düşündükleri için kpss ye hazırlanmanızı memur olmanızı istiyorlardır .ama islami açıdan çalışmayı uygun görmüyorsanız zorlamamaları gerekir . erkeğin olmadığı ortam yok şu zamanda malesef . kısmet olurda evlenirseniz belki eşiniz çalıştırmaz o zaman ailenizde karışmaz zaten
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bu zamanda kadınların çalışması çok zor .ortam kötü malesef . her çeşit insan var. ihtiyacı yoksa bence kadın evinde oturmalı .ihtiyacı varsa da sadece bayanların çalıştığı yerde çalışmalı .
katlanın bi süre. sabredin . dediğim gibi Allah güzel kapılar açacaktır ...
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allah yardımcınız olsun..

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.