You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Artık bu adaletsizlik bitmeli

Artık bu adaletsizlik bitmeli

Üye
RE: Artık bu adaletsizlik bitmeli
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
insanlar artık sadece iyi bir meslek sahibi olunca hayatlarının kurtulacağını düşünüyorlar oysa asıl iş burada değil..imam hatipte yıllarca görev yapıp çocuğunu son sınıfa kadar ihlde okutup son sene başka okullara alan bir sürü insan tanıyorum gerekçe hep aynı..şunu demek istiyorum yapmaması gerekenler böyle yaparsa vatandaş neler yapmaz....
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
benim bir arkadsım var ünw. okumadan imam oldu hemde kadrolu bunun için yeterlilik belgesini almalısın ve kapss den en az 60 almalısın sonra imam olabirsin ilahiyat şart değil...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ilahiyat okuman şart değil ama maaş açısından düşünürsen lise mezunu imamla, ilahiyat mezunu imam aynı maaşı almıyolar sanırım..ayrıca açık öğretimde 2 yıllık ilahiyat var össde barajı geçmen yeterli kazanman için okumak istersen tabi..birde atama yapılacağı zaman öncelik üni mezunlarının açık kalırsa lise mezunlarını alıyorlar..suskunnn arkadaşın şansıymış..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.