You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN :(

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle şu an lisedeyim ve arkadaşım var.Biz bununla küstük.Suçlu olan da o.Her gün okulda bana karşı tavırsız olmasına uyuz oluyorum hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.Anladığınız zulüm ediyor bana. Şimdi peygamber efendimiz (s.a.v) buyurmuştur ki:
"Seninle alakayı kesenle alaka kur, seni mahrum edene ver ve sana zulmedeni affet."
Ben bu arkadaşı af mı etmeliyim lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın. Allah'ın selamı üzerinize olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-01-2019, Saat:09:53 AM, Düzenleyen: Fatih145.
Forumcu
RE: ARKADAŞLAR YARDIM EDİN :(
Arkadaşın dinine zararı olmuyan birisi ise seni hayra yönlendiriyor ise onunla bağını kesme konuşmasada selam var güler yüz göster o mukabele etmes ise günah onun boynuna yok eğer dinine zararı olan biri ise uzak dur denk gelirsen sadece nasihat et yada nasihat ehline(büyüğü sevdiği kişilere) havale et.Bazen bir arkadaş bizim için vazgeçilmez gibi olur ama birde bakmışsın Allah ondan hayırlısını sana nasip etmiş birde sana nasihatım kişilere fazla bağlanma yalnız ölücek yalnız hesap vereceğiz kabre en sevdiklerimiz bizi bırakıcak üzerimize toprak atıcak sen Allaha iyi kul ol o sana iyi arkadaş nasip eder İnsanların indin de sevilen bir kişi olursun böylece.
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.