You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arkadaşlar talak hakkinda yardım eder misiniz?

Yeni Üye
Hoca arkadaslardan ya da bilgisi olanlardan acilen cevap bekliyorum. Ne olur yardim edin. Ben eşimin kinayeli laflarına talak olur diye çok takılan bir kadınım. Eşim ben bosama maksadıyla söylemedim diyor ama yine de takılıyorum. En son ben eşime dedim ki tekrar nikah yapalım ama bak bu sefer de oyle seyler söylersen biter dedim. O da bana bak işte sen ne kastettiysen onu kastettim ben de dedi. Ben evliligin bitmesini kastettim dedim. Yani bitmiş olmasını. O ben onu kastetmedim dedi. Bense 3 talakla bitmesini kastetmiştim. Onun ne kastettiysen onu kastettim demesi nikaha zarar verir mi? Ben ne kastettiğimi söyleyince o yok ben onu kastetmedim dedi. Zaten daha önce o lafları söylediğinde de niyetinin boşamak olmadığını söylemişti.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.