You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

arkadaşlar nolursunuz yardım

Acemi Üye
ya ben böyle normal bir çocuktum annem gil telefon almış bide tablet almış onlar beni dinimden uzaklaştırıyor ama annem onu almak için nekadar çalıştı para verdi napyım okadar emeği var herkeze kotu davranmaya başladım tablet ve telefon yüzünden ya ben böyle değildim ya yardım edin napıyım tablet ve telefonu annem hala ödüyo çalışıyo
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: arkadaşlar nolursunuz yardım
Güzel kardeşim yaptığın yanlışın farkında olman ve düzeltmeye çalışman ne güzel. gülücük

Sevgili annenle otur bu meseleyi konuş.
Yaptığı iyilik için onu sevdiğini ve çok memnun kaldığını söyle.

Sonra bize anlattıklarını ayrıntılı bir şekilde annene de anlat. İradene yenik düştüğünü söyle.

Beraber çözün olayı.
Belki annen senden alsın onları bir süre vermesin.
Yada annen olmadan o aletlere elini sürmemeye karar verin.
Yada annenle artık nasıl bir çözüm yolu bulabiliyorsanız öyle yapın.

Velhasılı annenle birlikte bu sorunu çözün.

Allah yardımcın olsun kardeşim. gülücük
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ya evet ama bide o tablet ve telefonlar yüzünden herşeyim değişti vesveseler hele ızdırap gibi arkadaş çevremede eskisi kadar iyi davranamıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ha bide okula gitceğime söz vermiştim anneme şu anda kandırıyorum... söz verdim annem git dedi her akşam gelip kontrol ediyo bende gittim dedim ama gitmedim işte içim rahat değil ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Tabletten uzak kalman lazım. Annenle konuş, tabletin hayatını değiştirdiğini söyle. Okula gitmediğini de bence söylemelisin. Çok kızacaktır ama nasılsa öğrenecek, doğrusunu senden öğrenmesi daha iyi. Zaten tablet yüzünden okula gitmediğini söylersen kendisi direk bunları senden alır. Nasılsa üzülecek. Ama sen ne kadar erken söylersen, bir sefer üzülür ama senin bu doğru davranışın nedeniyle ileride sevinecektir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ya yardımınıza ihtiyacım var iyi insan olmayı beceremiyorum Annem eve bi geliyo aklımdan şöyle şeyler geçiyo aha ....... geldi nebiliyim abi şeytandan kurtulamıyorum ya of anneme aşırı kötülük yapıyorum ablamada abimede babamada ben böyle biri değildim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
namaz kılmıyorsan namaza başla
dua etmiyorsan dua etmeye başla
tablette maneviyatla ilgili şeylere bak
hatta namazını camide kılmaya çalış
bizde dua edelim inşallah bu sıkıntılarından zail olusun kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
az önce annem okula gittin mi oğlum dedi bende gittim dedim bana döner almış ve anneme istemeden kötü davranıyorum annem benden korkmaya başladı ya of anneme çok üzülüyorum ya abi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.