You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arkadaşlar lütfen yardım edin !!

Arkadaşlar lütfen yardım edin !!

General
RE: Arkadaşlar lütfen yardım edin !!
gerçekten öğrenmek isteyen,dine ısınmaya niyetli insanlar olduğu gibi bize saldırıp dine saldırdığını zannedenler de geliyor.
"Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır"Saff/8
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
rukiye kardeş sana da selam olsun,

Allah insanları kendisine kulluk için yarattığını kitabında belirtmiştir.Savaş küfrün ve zulmün sonunun gelmesi için hayırlı bir yoldur,bazen biz onu iyi görmesek de Allah savaşı emretmiştir.Çünkü hiçbir zalim millet tam anlamıyla tatlı dil ile uslanmadı,uslanmıyor.

herkesin imtihan şartları farklıdır,herkes aynı şekilde imtihan olmuyor elbette.kimisine dünyada çok rahatlık,genişlik veriliyor;kimisi fakirlikle sınanıyor ve herkesten Allah'ın hak din belirlediği islam'a dönmesini istiyor Allah.

Allah'ı tamamen görmeyen-işitmeyen bir yaratıcı olarak tanımak deistliği getirmez mi?Yani Yaratan ve kainata karışmayan bir Tanrı inancına dönüşür bu.Oysa göklerin ve yerin yaratıcısı ve bunun devamlılığnı sağlayan,sonunda ise zamanını yalnız kendi bildiği kıyameti yaptıracak olan da O'dur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Sanırım etrafınızda fazla ateist var. Kafanız oldukça karışmış. Allah'ın sınamasını sorgulamak küfre girer bir an önce töbe edin bence.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Allah'ın selamı , koruması ve affediciliği üzerinde olsun Rukiye Bacım . Öncelikle anladığım kadarıyla çevrenizde dini inançları pek sağlam olmayan veya inanmayan kafirler pekdir . Öncelikle siz çevrenizi değiştiriniz ki sizin değişiminiz de kolay olsun . Bu sıfatların hiçbiri bir insan için uygun değildir , örneğin El-Evvel sıfatı ilk manasındadır peki sor bakalım sen kainatta ilk misin ? Aklına takılan böyle sıfatlar varsa sorarsan gücümün yettiği kadar cevalarım . Bu arada senin müslüman olman demen Kur'ana iman etmendir , yani orda yazan olayların gerçek olduğunu biliyorsun . Örneğin Kur'an mucizeleri diye araştırır isen ve buna dair birkaç kitap okursan Kur'an'da yazan şeylerin günümüzde var olduğunu göreceksin . Yani Kur'an gelecekten haber vermiştir , bu iman etmeye yetmez mi ? Peki gelecekten haber veren bir kitap nasıl olur da çağdışı kalır ? Ayrıca O mükemmel varlık , pek sabırldır . Topluluklara peygamber gönderir fakat yaptıkları sapıklıklar haddini aşınca onlar perişan eder ve bu kıssalarda bize ders olur . Bugün oruç tutmak , Kur'an okumak gibi ibadetlerim mükafatı da geçmişten fazladır , çünkü biz Nebi'yi görmedik ! Cevaplarım yetersiz kaldıysa bağışlayın .

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.