You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arkadaşlar büyü ile alakalı biley tam bende bilmiyorum lütfen yardım edin

Yeni Üye
Arkadaşlar yeni üye oldum şimdiki konu hakkında bilgilenmek için internette dolaşırken enokyan alfabesi diye bişey gördüm bir kişinin rüyasına girmek veya onun sizin rüyasına girmesi için geççen gün hoşlandığım kızı gördüm rüyamda ama uyandım yaruda kesildi rüya sonraki akşam görmek için sürekli onu düşündüm dua ettim amma göremedim 2-3 gün sonrada enokyan alfabesini gördüm meleklerin dili tarzında şeyler söylenmiş ama büyü gibi bişey dinimizde büyünün yasak olduğunu biliyorum bi sitede ak büyü kara büyü diyodu kara büyü art niyet için kullanılan büyülerdir ve günahtır diyodu ak büyü ise kötü amaç içermeyen genelde kötülüklerden korunmak için yapılan muska tarzı şeyler diyodu ben sadece sevdiğim kızı rüyamda görnek istiyorum kötü bi amacım yok eğer bunu yaparsam günah mı olur yapmamalımıyım lütfen derdime derman olub
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.