Arkadaşlar benim başımda 5 yıldır bir müsibet var ki sormayın gitsin. 5 yıldır sürekli hastalık korkusu yaşıyorum. Daha doğrusu kanser olma korkusu, ölüm korkusu yaşıyorum. Sürekli vücudumu yokluyor, her türlü değişikliği ya da rahatsızlığı kansere yoruyorum ya da ölümcül başka bir hastalığa. Ki genelde bu kansere yorma oluyor. Ölümü anmak, hatırlamak elbette önemli bir müslüman için lakin benimki öyle bir şey değil. Hayat artık yaşanmaz hale geliyor. İçime kapanıyorum, hiçbir şey yapmamaya başlıyorum. Sanki ölümün geleceği anı beklemek gibi bir şey. Mutlu olamıyorum, gülemiyorum, derslerimi çalışamıyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum...
Psikaytrik tedavi de gördüm bir dönem ama maalesef işe yaramadı. Senelerce daha da arttı. Sürekli cenazemi düşünüyorum, ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum. Saçlarım döküldü resmen, çöktüm. Henüz 23 yaşımdayım ama kime sorsam 25-26 gösterdiğimi söylüyorlar. Belki yazınca kolay geliyor ama 5 koca yıldır sadece bu ruh haliyle yaşıyorum. Eski hayatımı özledim, mutlu olmayı özledim. Elbette bir gün ben de öleceğim bunun için çaba harcamak, iyi ameller işlemek önemli bunun farkındayım ancak sürekli her an ölecekmiş gibi yaşamak o kadar ağır ve zor ki.
Arkadaşlarım bile artık delirdiğimi falan düşünüyorlar. Bakışlarım, davranışlarım, yaşantım değişti tamamen. Bilemiyorum şeytan işi mi, cinlerin işimi, bu nedir? Bilemiyorum ancak bu kardeşinize dua etmenizi, bir çözüm yolu sunmanızı rica ediyorum sizlerden mümkün olan en kısa zamanda inşAllah.
Dualarınızı bekliyorum, fikir ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Allah cümle kullarına şifalar, dertlerine devalar versin, ben de beraberinde. AMİN.