burası sanal bir ortamdır..burda gerçeklik ne kadar var dersek yalan olur..sanal arkadaşlıklıların daimiliği yoktur. bu yüzdende yaşanan herşey bana göre sanaldır...çünkü burda istediğin zaman varsın istemediğin zaman yoksun..reel olarak gördünmü kişiyi sadece internet sohbetimi?
sanal üzerinden yapılan hertürlü eylem bana göre zaman geçirmektir..tabiki bunu doğru yanlış kullanmakta bizim elimizde..o yüzden 1.ci şıktaki sorunun cevabı sana kalmış ...
2.ci şıktaki soruna gelince sonuçta karşı cins diyorsun..sohbet içeriği ne olursa olsun..yanlış..sonuçta birebir bir görüşme içine giriyorsunuz..dini tarafından değil ahlak tarafından konuşuyorum..çünkü haram helal diyecek kapasitede bir kul değilim..yanlış fetva ile yanlış yönlendirme yapılmamalı...
ve şu zamanda gençlerimiz büyük tehlike altında ..erkek veyahut kız farketmez internetii yanlış kullanım, hatası dönülmez sonuçlara neden olabilir...
sabah okuduğum haberden hiç bbahsetmeyeceğim...artık öle bir zamana geldik ki ...kızlarımız sanaldan tanıştığı kişilerden bebek sahibi olmaya başladı
Çok konuştum ..ALLAH yardımcımız olsun...