You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Arkadaş Peygamber
Islamiyetin özü paylaşımdir. Kardeşliktir. Muhtaça el uzatmaktır. Dünyanın tüm nimetlerini kendi tekelinde toplayıp, dinide buna uydurmak değil. Yeryüzündeki tüm nimetler, tüm insanlar için yaratılmıştır. Belli kişiler için değil. O yüzden kul hakkı Allah'ın insanlığa bölüştürdüğü hakkı gasp etmektir. Onu kendinin olan haktan mahrum bırakmaktir. O yüzden bunun affı yoktur. Yoksa kul hakkı hırsızlık olsa kitapta hırsızlık olarak geçer. Kul hakkı da diğer tüm ayetler gibi yanlış biliniyor, bilindiriliyor.
''Biriktirdiklerinizle Dağlanacaksınız. Kenz Ateştir.''

(Kur'an; Tevbe: 34-35)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Arkadaş Peygamber
kardeş biliyorsun. zira yazısını okuduğun ve buraya koyup paylaştığın insanı bilmemen diye bir şey olamaz. düşüncelerine katılıyorum. ama ben şunu demek istiyorum. malum yapının müntesipleri gibi kuru gürültüye gidilmesin istiyorum. çünkü bu yazıyı yazan arkadaşın peşinden de kuru gürültüye giden çok. sorgulamıyorlar. ben bunu demek istedim. yoksa senin şahsi düşüncelerine bir şey diyeyem ki doğrudur da. ki hatta doğru demekte haddime değil ancak katılırım. ama bu yazıyı yazan arkadaşın çok büyük yanlışları var. çok okumakla bilmek doğru orantılı değildir. bazen okumayan okuyandan daha iyi bilebilir. bu arkadaş çok okumuş bu yüzdende çok bildiğini sanıyor ama yanılıyor. sormalı sorgulamalıyız. zira malum yapının yalan duvarları nasıl yıkılıyorsa ve masum insanlar pişman ve perişan oluyorsa yalanlara kandıkları için, başkaları da böyle olmasınlar istiyorum, diliyorum.

ALLAH a emanet...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.